Hledat
Poslední téma
Navrhy uprav povolani a kouzel
+19
xondikus
Morgisek
WooDoo
Dron
Legition
sircervic
sandofime
KaTo
Wolf
Enesek
Pipi_CZ
Kapik
Srubak
George
Vertex
Gran
Nalk
Croden
Puppy
23 posters
Strana 4 z 13
Strana 4 z 13 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 11, 12, 13
Re: Navrhy uprav povolani a kouzel
Ale to jak tu říkáte, taky nezní špatně, s tou všímavostí.
Ale tohle je jen můj názor na věc. :))
Ale tohle je jen můj názor na věc. :))
Srubak- Počet příspěvků : 270
Věk : 30
Den registrace : 24. 11. 08
No pevná všímavost je na pytel... to chce když už tak za lvl, aby se ten čaroděj tak nějak zlepšoval úměrně svýmu lvlu, stejně jako se hidaři zlepšují úměrně lvlu. Ultravidění apod. - pokud vím tak TSko má prakticky stejný efekt, resp. s TSkem se v temnotě neztratíte atd.
Nalk- Počet příspěvků : 218
Den registrace : 21. 02. 10
Nalk napsal:No pevná všímavost je na pytel... to chce když už tak za lvl, aby se ten čaroděj tak nějak zlepšoval úměrně svýmu lvlu, stejně jako se hidaři zlepšují úměrně lvlu. Ultravidění apod. - pokud vím tak TSko má prakticky stejný efekt, resp. s TSkem se v temnotě neztratíte atd.
není to naprd, proč by se měl mág zlepšovat? pokud se chce zlepšovat, ať si tam dává body, to kouzlo může bejt postavený IC tak, že prostě pozvedne mágovu úroveň vnímání okolí(pevná všímavost)
Kapik- Počet příspěvků : 333
Den registrace : 06. 10. 08
add srubak: no ano z maga by mel byt respekt ale od toho jsou snad levli ne? mocny mag muze byt ale at se dostane nanejaky levl at, si tu moc musi prostudovat a naucit a ne ze si zalozis maga a odzacatku si ultimatni neporazitelny :), stejne az uvidite co to znamena hrat se zakladnim nwn bez uprav tak tady brzo budete brecet at se upravy tohle a tohle ze se stim neda hrat :) uz jenom tedka pri testech jsem si vzal maga na prvnim levlu a sam si napohodu prosel cely dung pod mestem kam se jina postava nedostala ani pres zacatek.
Naposledy upravil Puppy dne Wed Oct 13, 2010 8:19 pm, celkově upraveno 1 krát
Puppy- Počet příspěvků : 728
Věk : 35
Den registrace : 04. 10. 08
Nalk napsal:No pevná všímavost je na pytel... to chce když už tak za lvl, aby se ten čaroděj tak nějak zlepšoval úměrně svýmu lvlu, stejně jako se hidaři zlepšují úměrně lvlu. Ultravidění apod. - pokud vím tak TSko má prakticky stejný efekt, resp. s TSkem se v temnotě neztratíte atd.
neni pravda magovi se stale to TS zlepsuje na levli a to v delce trvani toho kouzla :)
No uvidíme co základní NWN, ale TSko bude takhle takřka nepoužitelný a hide hafo silný....
A kdo další byl na testu? Ono taky ty máš určitý skill, který třeba někdo jiný mít nemusí a pak to taky může ovlivnit testy.
A kdo další byl na testu? Ono taky ty máš určitý skill, který třeba někdo jiný mít nemusí a pak to taky může ovlivnit testy.
Já osobně bych se přiklonil k tomu aby u TSka bylo +1k všímání za lvl a prohlédnutí invisu. Nebo! Nevím jestli to tak fakčí ale máme: "prohlédni invis" a "TS" a máme "Neviditelnost" a "Vylepšenou neviditelnost" ... z toho vyplývá, že by s prohlédnutím neviditelnisti prohlédl jen obyč invis a s TS by prohlédl vylepšenej invis s tím že by Hide neviděl a neměl by žádné body do všímavosti.
Enesek- Počet příspěvků : 309
Den registrace : 22. 10. 08
A na kouli invisu bude kulaté prohlédnutí!
vubec mi neprijde ze by Ts pak bylo naprd, tahle resene TS ze dava vsimavost maji na 90% servrech a je to uplna parada.
No je to buď ... se všímavostí nebo s tou vylepš invis ... souhlasím s obouma.
Enesek- Počet příspěvků : 309
Den registrace : 22. 10. 08
for Puppy: No, TSko má čaroděj na jakém lvlu? minimálně na 12ce, a to si myslím, že 12tý lvl je už dostatečně velký na toto kouzlo. :))
A ty si myslíš, že magič je od začátku silný? Tak to se pleteš :)) Magič nic na nízkém lvlu nezmůže... :))
ale jo zmuze toho az moc, na 11 levl ho ma a neprijde mi vubec ze by to byl nejak vysoky levl to mas za partydnu nahrane ani kdybys nechtel. mocnyho carodeje si predstavuju tak 17 min levl nejlepe tak 20
Hlavně, klerik může mít TS už na 7(a možná dokonce na 5.) lvl tušim, a to je fakt přesílený
Kapik- Počet příspěvků : 333
Den registrace : 06. 10. 08
Tak u kleriků možná jo no... Tak máme pár možností:
1. TSko zrušíme, a bude jen prohlédni neviditelnost
2. Necháme to být
3. TSko upravíme tak, že neviditelnost prohlédneš, i ty další sračičky jako je lepší útočiště atd... a u toho skrývání bych to udělal základ +5 a pak každý lvl sesílatele +1
Ale stejně se tu hádáme jak staré báby na pavlači, WB má stejně poslední slovo, a to zatím znělo neupravovat nic (kromě SDčka, co chápu :))
1. TSko zrušíme, a bude jen prohlédni neviditelnost
2. Necháme to být
3. TSko upravíme tak, že neviditelnost prohlédneš, i ty další sračičky jako je lepší útočiště atd... a u toho skrývání bych to udělal základ +5 a pak každý lvl sesílatele +1
Ale stejně se tu hádáme jak staré báby na pavlači, WB má stejně poslední slovo, a to zatím znělo neupravovat nic (kromě SDčka, co chápu :))
Spíš .... rychle ho zničit.srubak napsal:Vezměte si jak je je to na Eq v dungu, když potkáte skřetího mága, taky se řiká: "Jak uvidíte kouzliče, dejte se na úprk"
Ale jo. Mág má být silný. On je silný. Ale TS je podle mě moc. On má plno silných kouzel. Strašně moc.
Já pořád souhlasím s tím +10/+15.
Pipi_CZ- Počet příspěvků : 96
Den registrace : 02. 09. 09
No to ano, ale ty silná kouzla mu budou na prd, když neuvidí nepřítele :D
Nebo TSko posunout na vyšší okruh magie ne? To je taky řešení, a nebo jestli jde, tak TSko nechat na okruhu kde je, ale zpřístupnilo by se až od daného lvlu, když by u mág měl být opravdu mocný... (Ale to je asi technicky nemožné :D)
Nebo TSko posunout na vyšší okruh magie ne? To je taky řešení, a nebo jestli jde, tak TSko nechat na okruhu kde je, ale zpřístupnilo by se až od daného lvlu, když by u mág měl být opravdu mocný... (Ale to je asi technicky nemožné :D)
nereklo neupravovat nic, reklo ze zatim nema paru jak nato :D
Tak víš co, zatím není nic potřeba upravovat, až někdo bude prasit, tak se to bude řešit. :D
Ale taky bych upravil to, že u sumonnu si házíš na vůli, jestli se ti trhne a půjde proti tobě.. :)) Jako na Eq.
Na tsko nemám názor a číst to nechci - když už jsem na pc, tak radši programuju než číst tohle. Editněte a napište do prvního příspěvku na jakých úpravách a změnách jste se dohodnuli.
Ja jsem taky stale s tim +15 do vsimavosti.
Jako vy furt chcete, aby byl carodej mocny a prohledl vse. My ostatni chceme, aby tu byla sance, ze kdyz hidař trenuje tech x lvlu, tak aby ho pak klerik na 5.lvlu jen tak neobjveil. Musi si pak sam carodej taky trenovat, aby to bylo fér.
Takhle budou mit oba stejnou sanci.
Kdyz tam hidar bude rvat body, bude proste neobjevitelny. Kdyz si mnich bude rvat body do vsimavosti a dostane ts ( +15) pak odhali vse
Takze jsem pro TS=+15 do vsimavosti a prohledni inv.
Pripadne ultravideni. A jsem pro dalsi kouzlo ktere na par kol prohledne vse.
Jako vy furt chcete, aby byl carodej mocny a prohledl vse. My ostatni chceme, aby tu byla sance, ze kdyz hidař trenuje tech x lvlu, tak aby ho pak klerik na 5.lvlu jen tak neobjveil. Musi si pak sam carodej taky trenovat, aby to bylo fér.
Takhle budou mit oba stejnou sanci.
Kdyz tam hidar bude rvat body, bude proste neobjevitelny. Kdyz si mnich bude rvat body do vsimavosti a dostane ts ( +15) pak odhali vse
Takze jsem pro TS=+15 do vsimavosti a prohledni inv.
Pripadne ultravideni. A jsem pro dalsi kouzlo ktere na par kol prohledne vse.
Wolf- Počet příspěvků : 212
Den registrace : 24. 08. 09
Když dáš +1 za lvl... tak tě pětka klerik neuvidí ;)
Sry to mi nedoslo. V tom pripade jsem pro variantu
TS= 1bod/lvl do vsimavosti, ale asi bych to dal na kratsi dobu.
EDIT: Na me je to nějak moc narocny na premysleni. Dejte sem nekdo ty vrianty a ja pak budu hlasovat. Kdyz nevim co jsou na Sf za itemy a jak moc pujde zvysit to ci to. ... .
TS= 1bod/lvl do vsimavosti, ale asi bych to dal na kratsi dobu.
EDIT: Na me je to nějak moc narocny na premysleni. Dejte sem nekdo ty vrianty a ja pak budu hlasovat. Kdyz nevim co jsou na Sf za itemy a jak moc pujde zvysit to ci to. ... .
Wolf- Počet příspěvků : 212
Den registrace : 24. 08. 09
Na první strance jsou stále napsané úpravy. A opakuji jsou to jen ty nejzákladnější. Nejsou to zande velké věci které by měli zeslabyt nějak hrozne určitá povoláni a kouzla. I přes tyhle úpravy budou magove a ost. porad nejsilnejsi A spíše to cele akorad zesiluje nekteré slabě moc nepoužitelné povoláni.
Strana 4 z 13 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 11, 12, 13
Strana 4 z 13
Povolení tohoto fóra: