Hledat
Poslední téma
Navrhy uprav povolani a kouzel
+19
xondikus
Morgisek
WooDoo
Dron
Legition
sircervic
sandofime
KaTo
Wolf
Enesek
Pipi_CZ
Kapik
Srubak
George
Vertex
Gran
Nalk
Croden
Puppy
23 posters
Strana 3 z 13
Strana 3 z 13 • 1, 2, 3, 4 ... 11, 12, 13
Re: Navrhy uprav povolani a kouzel
Taky bych dal ty dva.
Wolf- Počet příspěvků : 212
Den registrace : 24. 08. 09
Já bych dal, že to prohlédne neviditelnost a Hide to vůbec neřeší (tj. ani by to nedávalo bonusy do Všímavosti či whatever).
Gran- Počet příspěvků : 873
Den registrace : 19. 10. 08
Gran: a k čemu ti to kouzlo pak je? když neřeší ten hide?
Nalk- Počet příspěvků : 218
Den registrace : 21. 02. 10
Aby prohlédlo Neviditelnost.
Prostě Spell vs Spell (a Skrývání vs Všímavost). ;)
Prostě Spell vs Spell (a Skrývání vs Všímavost). ;)
Gran: jinak - k čemu ti pak je TS, když už máš Prohlédni invis?
And THAT's a good question!
;P
;P
Holograme ošklivá :D
+2 za levl je moc, i tech +1za levl mi prijde moc, myslim ze +10 nebo +15 si myslim ze je idealni. tim ze date +2 za levl znamena ze si tam vubec mag nemusi davat body a akorad si je nakouzli. kdyz bude jen +1/lvl nebo +10 je pronej lepsi aby si nejake body do vsimavosti i normalne daval tim ze si je pak kouzlem trochu zvysi ale kdyz si tam neda nic a bude mit nulu tak mu to zas tak moc nepomuze. A taky se diky tomu to Ts vyplati sesilat na jine postavy treba mnicha ktery muze mit vsimavost sam o sobe velkou nez aby si to mag hodil sam na sebe, pak je tu problem taky u knezu. kteri muzou mit taky sami o sobe velkou vsimavost a kdyby si ktomu jeste hodili +2vsimavost za levl tak obevi kazdeho.
Puppy- Počet příspěvků : 728
Věk : 35
Den registrace : 04. 10. 08
Woodoo jeste vymyslel jednu vec, ze by se zvlast udelalo specialni kouzlo, treba 9 ukruhu nebo 8, kouzlo by trvalo jen jedno kolo a zpusobovalo by, ze by po dobu toho jednoho kola postava videla uplne vse, neviditelne, skryte a postavy v GS. Silny caster si tak na chvili muze zjistit jestli neni opravdu nekym sledovan ale primo na boj si myslim ze to nevyuzije.
To je vlastně velká pravda. To by bylo blbý, přiznávám. To už raději těch +15 ... možná +10. Ale pokud ani jedno ani druhé, tak pak je TS na nic a může se zrušit, protože to bude stejný kouzlo jako See invis. Možná by se nějak lišit mělo.Puppy napsal:+2 za levl je moc, i tech +1za levl mi prijde moc, myslim ze +10 nebo +15 si myslim ze je idealni. tim ze date +2 za levl znamena ze si tam vubec mag nemusi davat body a akorad si je nakouzli. kdyz bude jen +1/lvl nebo +10 je pronej lepsi aby si nejake body do vsimavosti i normalne daval tim ze si je pak kouzlem trochu zvysi ale kdyz si tam neda nic a bude mit nulu tak mu to zas tak moc nepomuze. A taky se diky tomu to Ts vyplati sesilat na jine postavy treba mnicha ktery muze mit vsimavost sam o sobe velkou nez aby si to mag hodil sam na sebe, pak je tu problem taky u knezu. kteri muzou mit taky sami o sobe velkou vsimavost a kdyby si ktomu jeste hodili +2vsimavost za levl tak obevi kazdeho.
Pipi_CZ- Počet příspěvků : 96
Den registrace : 02. 09. 09
na 10. lvlu není problém udělat hide 70 (možná míň, na EQ je dost věcí na hide)... permanentních 10 bodů pro všecky lvly moc nepomůže ;)
To je ale už asi extrém do kterýho někdo jen tak nepůjde ne?Nalk napsal:na 10. lvlu není problém udělat hide 70 (možná míň, na EQ je dost věcí na hide)... permanentních 10 bodů pro všecky lvly moc nepomůže ;)
@Nalk: 70 na 10. lvlu udělat rozhodně nejde =)
@Puppy: A druid má taky dobrou všímavost!
(EDIT: Možná těch 50, kdyby se pomodlil k obratnosti a cosi obětoval a buh mu dal obratnost =) )
@Puppy: A druid má taky dobrou všímavost!
(EDIT: Možná těch 50, kdyby se pomodlil k obratnosti a cosi obětoval a buh mu dal obratnost =) )
Wolf - přesně taková postava byla hraná na EQ... od lvlu 10.. (a pro tak cca 65 mu stačilo mít lvl 8 nebo 9 tuším) to vytáhl na 70 :) a když někdo bude vědět, že prostě hide je "všemocný", tak do toho půjde s radostí spousta lidí.
druid třeba na 7. lvlu zvládne celkem snadno 30 hide... možná i víc...
druid třeba na 7. lvlu zvládne celkem snadno 30 hide... možná i víc...
Sotva. V poměru Hraničář x Druid, má hraničář mnohem lepší Hide. A na 10. lvlu je na Eq nemožné dosáhnout Hidu 50 a výš =)
EDIT: Vlastně Druid na 7. lvlu 30. asi dá... ale pak už se mu to zvyšuje 1bod/2lvly... toť vše...
EDIT2: Tak +15 pro všechny lvly. Jako kouzlo, které přidá do všímavosti +15 je dobré. A pak už je smula na čarodějovi, že všímavost netrénoval a neni všímavý.
EDIT: Vlastně Druid na 7. lvlu 30. asi dá... ale pak už se mu to zvyšuje 1bod/2lvly... toť vše...
EDIT2: Tak +15 pro všechny lvly. Jako kouzlo, které přidá do všímavosti +15 je dobré. A pak už je smula na čarodějovi, že všímavost netrénoval a neni všímavý.
Těch 30 dáš čistě z kouzel a featů.... dáš si obě maskování a jsi na 20, pak dáš jednotu a máš feat pohybu v přírodě..to je tuším tak 28? Pak máš obratnost, nebo třeba druidí hůl..dorovnáš dejme tomu na 30. A vem si, že to zkřížíš s hraničářem třeba, takže si maxneš skrývání - tj dalších +13 ... pak máš elfí plášť, oblečení, boty atd. Ptal jsem se teď majitele postavy, tak 50-60 měl bez problému a těch 70 by prý dal, kdyby měl ještě pár věcí, které mu chyběli. S Anadem jsem na srazech nemluvil, ale taky jsem slyšel něco o jeho 50+ hidu.
EDIT: samozřejmě ty čísla nejsou dosažitelný pro každý máslo, ale pro někoho, kdo si s tím krásně vyhraje a najde tam, co má používat atd. Prostě jak se tak říká, nic pro Wolfa.
EDIT: samozřejmě ty čísla nejsou dosažitelný pro každý máslo, ale pro někoho, kdo si s tím krásně vyhraje a najde tam, co má používat atd. Prostě jak se tak říká, nic pro Wolfa.
Jo, ale Tomy (Anade) má 25 lvl. A má hide 50+. Jsi si jistý, že ten člověk měl 55bodů na 10. lvlu? Mě to vážně přijde divný =)
Monžná by to asi Druid/Hranda vytáhl, ale na sf nemáš tolik věcí co na Eq. Nebo se pletu?
A beztak, byl by tu tedy jooo jeden případ, co by měl na 10. lvlu hide 50.
Já souhlasím a plně bych byl spokojen s TS = See Invis +15 bodů (pro všechny) do všímavosti.
Když si vezmeš opravdu třeba toho mnicha, tak ten pak bude mít na 10. lvlu okolo 28bodů ve všímavosti.
EDIT: A líbí se mi to, jak říkal Puppy. Že pak čarodějové nebudou bufovat sebe, ale budou házet to TS na ty, u kterých se to vyplatí.
Monžná by to asi Druid/Hranda vytáhl, ale na sf nemáš tolik věcí co na Eq. Nebo se pletu?
A beztak, byl by tu tedy jooo jeden případ, co by měl na 10. lvlu hide 50.
Já souhlasím a plně bych byl spokojen s TS = See Invis +15 bodů (pro všechny) do všímavosti.
Když si vezmeš opravdu třeba toho mnicha, tak ten pak bude mít na 10. lvlu okolo 28bodů ve všímavosti.
EDIT: A líbí se mi to, jak říkal Puppy. Že pak čarodějové nebudou bufovat sebe, ale budou házet to TS na ty, u kterých se to vyplatí.
Já důvěřuji zatím Crodenovi a Granovi, že nechají standartní nastavení.
Kvůli jednomu Wolfovi nebudu toho člověka nutit k tomu, aby řešil zase EQ. Ale živě si to pamatuju, když mi ty čísla ukazoval, teď jsem se o tom bavil, je to prostě tak. A popravdě šikovný zloděj ala Anade těch 50 mohl dát i dřív..a myslel jsem loňský EQ sraz (resp. lednový) a tam myslím ještě epic nebyl :)
EDIT: itemy atd. se sice neví, ale už jsem se ptal (sice spíš na zbraně..ale co už) a pochopil jsem to tak, že itemy budou v podobném rozsahu atd.... takže když to "správně výjde", tak není problém mít tu HIDE 70 a nikoho kdo je uvidí (protože tak vysoko dát všímavost, to už je věc jiná).
EDIT2: wolfa neukecáš..a otravovat kvůli němu lidi, to fakt ne :) 50 se dá na EQ celkem hravě...a TS které dá pevných 15 bodů je prostě seno a postrádá to smysl
Kvůli jednomu Wolfovi nebudu toho člověka nutit k tomu, aby řešil zase EQ. Ale živě si to pamatuju, když mi ty čísla ukazoval, teď jsem se o tom bavil, je to prostě tak. A popravdě šikovný zloděj ala Anade těch 50 mohl dát i dřív..a myslel jsem loňský EQ sraz (resp. lednový) a tam myslím ještě epic nebyl :)
EDIT: itemy atd. se sice neví, ale už jsem se ptal (sice spíš na zbraně..ale co už) a pochopil jsem to tak, že itemy budou v podobném rozsahu atd.... takže když to "správně výjde", tak není problém mít tu HIDE 70 a nikoho kdo je uvidí (protože tak vysoko dát všímavost, to už je věc jiná).
EDIT2: wolfa neukecáš..a otravovat kvůli němu lidi, to fakt ne :) 50 se dá na EQ celkem hravě...a TS které dá pevných 15 bodů je prostě seno a postrádá to smysl
Naposledy upravil Nalk dne Wed Oct 13, 2010 3:51 pm, celkově upraveno 2 krát
Já tu zatím slyšel ohlasy pro See Invis + body do všímavosti.
Jako koho potkáš s Hidem 70?? Já o nikom takovým nevím a ty znáš jednu postavu.
EDIT: A navíc když už potkáš toho výjmečnýho člověka s Hidem 70 pak budiš - neodhalíš ho. I to se mi pačí a zatím na Sf žádnýho Hidaře neplánuju.
Navíc se mi taky páčí ten nápad od Woodooa s kouzlem, které na jedno (či pár) kol prohlédne vše =)
Jako koho potkáš s Hidem 70?? Já o nikom takovým nevím a ty znáš jednu postavu.
EDIT: A navíc když už potkáš toho výjmečnýho člověka s Hidem 70 pak budiš - neodhalíš ho. I to se mi pačí a zatím na Sf žádnýho Hidaře neplánuju.
Navíc se mi taky páčí ten nápad od Woodooa s kouzlem, které na jedno (či pár) kol prohlédne vše =)
Jo, ten woodooův návrh se mi taky líbí, přece jen, magie jako taková by měla být ultimátní, ale to v rámci hratelnosti nejde. Nicméně, dostatečně schopný mág by samozřejmě měl mít možnost zjistit, zda ho nikdo ensleduje, tudíž kouzlo, které odhalí všechno na těch pár sekund mi přijde rozumné
Kapik- Počet příspěvků : 333
Den registrace : 06. 10. 08
nalku s eq to nesrovnavej :) na SF jsem zatim nenasel zadny item ktery by neco daval do skryvani. to ze se obevi nekdo s 70hide je extrem muze se to stat ale je to vyjimka, takovou postavu pak neni mozne jentak obevit ikdyz to napohodu jde => da se udela proti tomu napohodu extrem ve vsimavosti. navic ve vsimavosti ti staci o 20 min nez on ma skryvani, protoze si proti jeho skryvani hazi tvoje vsimavost +1k20kostou kazde kolo, a elf si tahle haze trikrat do kola. takze ze ma nekdo hide 70 tak mag hodi na nekoho kdo jede vsimavost TS ten ziska +15 a napohodu toho 70 hidere spotne. jenom kdyz si vezmes 40 levli postav tak hide jde udelat neco kolem cca 100 a spot jde udelat neco kolem 130 :)
Ten nápad Woodooa je celkem dobrý, ale co s TSkem? Ztratí pak smysl páč bude uplně stejný jako prohlédni neviditelnost ale na vyšším okruhu.
Enesek- Počet příspěvků : 309
Den registrace : 22. 10. 08
TS by davalo +15 do vsimavosti
+by hodilo zaroven ultravideni a infravideni
Tohle zní dobře.Puppy napsal:TS by davalo +15 do vsimavosti
Já vím nevím, já bych ty úpravy zatím nějak nehrotil...
Osobně bych nechal vše v původním NWN. Já beru magii jako něco extra, něco neznámého a silného, takže je prostě možné, že zkušený mág má šanci v CvC, proti menší skupince, která pohlavě naběhne na kouliče, protože útok na mága se musí nějak připravit předem, ne tam nalítnout, a koukat na to, jak tam na vás hází kouzla neznámého původu a pak vás zabije. A všichni by měli mít za kouzličů prostě respekt. Vezměte si jak je je to na Eq v dungu, když potkáte skřetího mága, taky se řiká: "Jak uvidíte kouzliče, dejte se na úprk" Protože kouzla jsou nevypočítatelná... a bojíte se ho, a proto Vás jde víc, a víc si promyslíte útok na skřeťáka.
Tak to vidím já :P
Osobně bych nechal vše v původním NWN. Já beru magii jako něco extra, něco neznámého a silného, takže je prostě možné, že zkušený mág má šanci v CvC, proti menší skupince, která pohlavě naběhne na kouliče, protože útok na mága se musí nějak připravit předem, ne tam nalítnout, a koukat na to, jak tam na vás hází kouzla neznámého původu a pak vás zabije. A všichni by měli mít za kouzličů prostě respekt. Vezměte si jak je je to na Eq v dungu, když potkáte skřetího mága, taky se řiká: "Jak uvidíte kouzliče, dejte se na úprk" Protože kouzla jsou nevypočítatelná... a bojíte se ho, a proto Vás jde víc, a víc si promyslíte útok na skřeťáka.
Tak to vidím já :P
Naposledy upravil srubak dne Wed Oct 13, 2010 8:05 pm, celkově upraveno 1 krát
Srubak- Počet příspěvků : 270
Věk : 30
Den registrace : 24. 11. 08
Strana 3 z 13 • 1, 2, 3, 4 ... 11, 12, 13
Strana 3 z 13
Povolení tohoto fóra: