Hledat
Poslední téma
Oblečení
+2
Croden
Ragmon
6 posters
Strana 1 z 1
Oblečení
Ve hře se dá koupit oblečení hrobníka. To má stejné staty jako kroužková košile, ale stojí daleko méně.
Ragmon- Počet příspěvků : 13
Den registrace : 18. 01. 12
Re: Oblečení
... Tak to super no... Ale musim vydělávat dost dlouho na věc, která je stejná jako něco daleko levnější...
ale je vzhledově jiná. To je jak kdyby si vyčítal, že deštník má stejný staty jako dřevěný meč, ale je mnohem dražší. :)
(text není finální)
Technologie - Róby
Cindijská tradice rób sahá daleko před Příchod lidí, ale teprve v posledním Věku se šití rób stalo nejprogresivnějším průmyslovým odvětvím na kontinentě. Nejpozoruhodnější jsou snad hrobnické róby - právě díky hrobařské tradici lidská rasa naprosto dominuje celé Cindii, obzvláště na severu. Nejenže totiž lidé vedou oproti ostatním civilizovaným rasám v počtu mrtvých díky své celohistorické tradici vzájemného zabíjení se, jejich hrobařství ale také dosáhlo absolutního technologického topu - všechny hrobařské róby, ušité za velmi přísných podmínek na určených místech, jsou po dokončení sváženy do Imperiální Hrobařské Centrály, kde sám Aash róbám osobně žehná. Právě díky tomu mají ródy charakteristické aroma a odolnost kroužkové košile.
Technologie - Róby
Cindijská tradice rób sahá daleko před Příchod lidí, ale teprve v posledním Věku se šití rób stalo nejprogresivnějším průmyslovým odvětvím na kontinentě. Nejpozoruhodnější jsou snad hrobnické róby - právě díky hrobařské tradici lidská rasa naprosto dominuje celé Cindii, obzvláště na severu. Nejenže totiž lidé vedou oproti ostatním civilizovaným rasám v počtu mrtvých díky své celohistorické tradici vzájemného zabíjení se, jejich hrobařství ale také dosáhlo absolutního technologického topu - všechny hrobařské róby, ušité za velmi přísných podmínek na určených místech, jsou po dokončení sváženy do Imperiální Hrobařské Centrály, kde sám Aash róbám osobně žehná. Právě díky tomu mají ródy charakteristické aroma a odolnost kroužkové košile.
Gran- Počet příspěvků : 873
Den registrace : 19. 10. 08
Cheche, mě se to líbí :)
Legition- Počet příspěvků : 185
Věk : 31
Den registrace : 28. 10. 10
Chápu, ale :-) Pokud je róba opravdu takový pokrokový vynález, byla by určitě dražší než jen 250 zl. Je to speciální vynález a proto by se dal sehnat pouze draho, tak jako kroužková košile. A deštník je o něčem jiném, než meč.
Já se bez mučení přiznávám, že tu róbu mám (a měl jsem jí před tímhle článkem) a mám k tomu dvě věci.
Gran: Ten text je vynikající :-)
Ragmon: Ač nerad, tak ho musím podpořit, asi by měli být dražší, když mají stejné staty.
Mé sobecké munchinské já: Plně mi to kompletně vyhovuje, ta róba je zkrátka dokonalá.
Gran: Ten text je vynikající :-)
Ragmon: Ač nerad, tak ho musím podpořit, asi by měli být dražší, když mají stejné staty.
Mé sobecké munchinské já: Plně mi to kompletně vyhovuje, ta róba je zkrátka dokonalá.
Eurius- Počet příspěvků : 6
Věk : 30
Den registrace : 18. 01. 11
Já se přidám, jestli má takto složitou výrobu tak by měla být dražší, jestli je to přímo pro hrobníky "financováno" a proto je to tak levné, stejně by pak pro veřejnost měla být dražší. No a nebo na toho kdo jí nosí poslat hrobníka s jeho krutolopatou. ;-) :D
Sarky- Počet příspěvků : 4
Den registrace : 16. 01. 12
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: