Hledat
Poslední téma
Navrhy uprav povolani a kouzel
+19
xondikus
Morgisek
WooDoo
Dron
Legition
sircervic
sandofime
KaTo
Wolf
Enesek
Pipi_CZ
Kapik
Srubak
George
Vertex
Gran
Nalk
Croden
Puppy
23 posters
Strana 8 z 13
Strana 8 z 13 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 11, 12, 13
Re: Navrhy uprav povolani a kouzel
Pipi_CZ napsal:Vertex napsal:Srubak napsal:Také by bylo dobré, aby se u vyvolaných potvor házelo na vůli, jestli se ti trhne nebo ne. (Jednoduše řečeno, tak jak je to na Equilibrii.)
Lepší než na vůli je to házet na skill si myslím.Čím těžší potvora, tím víc to musíš umět.
No jistě, ale proti čemu si házet. Proti vůli.
Nn, jako je to na Thalli. Je fakt, že tak by se mi to taky líbilo. Čím víc vyvoláváš, tím víc získáváš zkušeností pro vyvolání. A samozřejmě čím víc jich máš, tím větší pravděpodobnost, že se ti povede vyvolat tu bytost.
Něco jako jsou expy za craft, tak tady by to bylo expy za vyvolání, či prostě najký skill za to. Pak bys musel trénovat a vyvolávávat, abys pak něco většího zvládnul.
Wolf- Počet příspěvků : 212
Den registrace : 24. 08. 09
Mmm, Wolfova verze se mě líbí. :))
Srubak- Počet příspěvků : 270
Věk : 30
Den registrace : 24. 11. 08
Srubak napsal:Mmm, Wolfova verze se mě líbí. :))
Tak sem to myslel i já. Jen sem to nepopsal podrobně.
Vertex- Počet příspěvků : 28
Den registrace : 17. 09. 10
A co třeba kouzlo, co by fungovalo stejně jak feat odzbrojení, jen by se to dalo sesílat, tudíž na dálku. :)
Srubak napsal:A co třeba kouzlo, co by fungovalo stejně jak feat odzbrojení, jen by se to dalo sesílat, tudíž na dálku. :)
A nebo kouzlo, který ti na dálku vypíchne oko viď xD
Chceš furt okrádat a mrzačit a ještě zbraně bys s tím svým šamanem chtěl odstranovat!
Kdyby tě třeba napadlo kouzlo jak si na dálku něco přivlastnit, co leží na zemi, to už zní líp =)
nebo případně něco přivlastnit z rukou s tím že by se prováděl nějakej hod.
Srubak napsal:A co třeba kouzlo, co by fungovalo stejně jak feat odzbrojení, jen by se to dalo sesílat, tudíž na dálku. :)
Hm odzbrojení jo? To musím zkusit. *zapřemýšlí nad vraždou Marka, kdy ho odzbrojí od hlavy*
Pipi_CZ- Počet příspěvků : 96
Den registrace : 02. 09. 09
Tak jasně, byla by tam nějaká šance na úspěch či neúspěch. Jsou to jen nápady, nemusí se realizovat. :))
Srubak: to neumíš pracovat s mágem, nebo ti jde jen o takovéhle elegantní chujovinky? Já jen, že to co píšeš jsou celkem zbytečnosti :) jsou i jiná kouzla..do jisté míry efektivnější než nějaké elegantní odzbrojení na dálku (ostatně proč odzbrojovat, když nepřítele stejně sejmeš na dálku, i kdyby měl v rukách ten nejlepší meč :D )
Nalk- Počet příspěvků : 218
Den registrace : 21. 02. 10
Spíš mě šlo o tu elegantnost. :)
A kouzlo na nesmrtelnost by jste nechtěli? *ironicky*
Legition- Počet příspěvků : 185
Věk : 31
Den registrace : 28. 10. 10
Legitiona napsal:A kouzlo na nesmrtelnost by jste nechtěli? *ironicky*
Nevím o co ti jde, jde jen o nápad, a jestli se nezalíbí, tak se nerealizuje. A k tomu odzbrojení, není to zas tak nějak silné kouzlo, jde jen o tu ELEGANCI.
Když si to představuju, tak by to špatný kouzlo nebylo. Akorát bych to dal na 9. okruh a hoodně stížil, aby to dokázal nějaký pořádný magič s tím, že by se házel nějaký hod na uspěšnost, sílu cíle atp.
Pak by kouzlo "uzmi předmět" nebylo špatný. Představa, že si mocný mág na dálku cokoliv podá, nebo ve své podstatě by to byla telekineze, kdy si přivlastní předmět na zemi nebo odhodí předmět z cizí ruky.
Pak by kouzlo "uzmi předmět" nebylo špatný. Představa, že si mocný mág na dálku cokoliv podá, nebo ve své podstatě by to byla telekineze, kdy si přivlastní předmět na zemi nebo odhodí předmět z cizí ruky.
prijde mi to zneuzitelne, navic to udela feat odzbrojeni zcela nepouzitelnym a bojovniky to zase o kus oslaby, jako by uz proti magum nebyli dost slaby .)
Puppy- Počet příspěvků : 728
Věk : 35
Den registrace : 04. 10. 08
Puppy napsal:prijde mi to zneuzitelne, navic to udela feat odzbrojeni zcela nepouzitelnym a bojovniky to zase o kus oslaby, jako by uz proti magum nebyli dost slaby .)
oslabí, slabí...
Kapik- Počet příspěvků : 333
Den registrace : 06. 10. 08
Wolf napsal:Když si to představuju, tak by to špatný kouzlo nebylo. Akorát bych to dal na 9. okruh a hoodně stížil, aby to dokázal nějaký pořádný magič s tím, že by se házel nějaký hod na uspěšnost, sílu cíle atp.
Taky jo, proč ne, klidně, ale aby tam ta možnost byla. :))
Už se těším, jak mágové dosáhnou devátých kruhů, budou chodí v invisu za výprava a krást artefaktové zbraně :D
Já navrhuji antimagické šípy a střely do kuší. Zasažený čaroděj nemůže n-kol používat magii.
Dron- Počet příspěvků : 132
Den registrace : 26. 08. 10
Dron napsal:Já navrhuji antimagické šípy a střely do kuší. Zasažený čaroděj nemůže n-kol používat magii.
Tak klidně ,proč ne. :P
Navrhuji antimagickou serverovou ochranu. Jakmile se logne hráč hrající za čaroděje, kickne ho to.
Gran- Počet příspěvků : 873
Den registrace : 19. 10. 08
lol hlásím ptotest
no myslim ze uz by stacila ta antimagicka sipka, ktera po vystreleni by automaticky letela na nejblizsiho carodeje at je jakoliv daleko a at je videt nebo ne a pozasahu by mu znicila obleceni, tudiz ho svlekla do naha. Navic by carodej podobu N-kol nemohl nic dalsiho noveho na sebe obleknout
Puppy- Počet příspěvků : 728
Věk : 35
Den registrace : 04. 10. 08
protest xD
Tělo má své fyzické limity. Magie nemá limity. To je zásada mnoha fantasy (které nejsou Conanovské :) ). Takže vlastně cokoliv proti mágům, by mělo být docela vzácné (už jen proto, že je musí obvykle vyrábět někdo, kdo je sám mágem a tím pádem si tím kope vlastní hrob).
Myslím, že Srubaku vymýšlíš kraviny. Hraješ mága a tak chceš věci pro mága. Neviděl jsem od tebe jediný nápad pro bojovníky, druidy, lučištníky. Možná jsem proti tobě zaujatý a přiznám se, ano, jsem. Mágové jsou už dost silní a ty chceš ještě víc. Nauč se využívat jejich sílu trochu víc, než jen kamenka a vylepšený invis. Pak poznáš, že máš mnohem silnější postavu než jsi myslel.
Když už chceš být kreativní, nehrabej si jen pro sebe, ale přinášej nápady pro celý svět, ne jen pro sebe.
Když už chceš být kreativní, nehrabej si jen pro sebe, ale přinášej nápady pro celý svět, ne jen pro sebe.
Pipi_CZ- Počet příspěvků : 96
Den registrace : 02. 09. 09
Starší sráč promluvil... ale má pravdu :)
Strana 8 z 13 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 11, 12, 13
Strana 8 z 13
Povolení tohoto fóra: