Hledat
Poslední téma
Myšlení postavy
+9
Vaultmaster
Morgisek
DarkPiki
Croden
Dron
sircervic
Enesek
Gran
Srubak
13 posters
Myšlení postavy
Sice se to už vyřešilo, ale stejně jsem si řekl, že sem něco napíšu...
Když nějaká postava, někoho nakopne, tak pochopím, že mu to chce oplatit (nafackovat, rozbít držku nebo nějaký ten naschvál), ale zabít jí před očima stráží? Už jen to že někoho zabijete, je dost závažné. Vezměte si, že Vás někdo naštve, a vy ho zabijete před zraky městské policie, zdá se Vám to normální? Mě moc ne... Vím že je to jen hra, ale chtělo by taky uvažovat, co je reálné a co ne. Tohle to je přeci HCRP, ne? :))
Vím, že nejsem zrovna příkladový hráč, ale zkuste se nad tím zamyslet, co Vaše postava vlastně dělá. Dám Vám jednou radu, kterou jsem také nedávno dostal od nejmenovaného hráče: "Hrajte havně smysluplně, to je základ."
PS: Vím že jste asi nováčci, taky se nezlobím, jen taková rada pro příště. :)
Když nějaká postava, někoho nakopne, tak pochopím, že mu to chce oplatit (nafackovat, rozbít držku nebo nějaký ten naschvál), ale zabít jí před očima stráží? Už jen to že někoho zabijete, je dost závažné. Vezměte si, že Vás někdo naštve, a vy ho zabijete před zraky městské policie, zdá se Vám to normální? Mě moc ne... Vím že je to jen hra, ale chtělo by taky uvažovat, co je reálné a co ne. Tohle to je přeci HCRP, ne? :))
Vím, že nejsem zrovna příkladový hráč, ale zkuste se nad tím zamyslet, co Vaše postava vlastně dělá. Dám Vám jednou radu, kterou jsem také nedávno dostal od nejmenovaného hráče: "Hrajte havně smysluplně, to je základ."
Srubak- Počet příspěvků : 270
Věk : 30
Den registrace : 24. 11. 08
Re: Myšlení postavy
Ou, někdo zabil před zraky stráže? Můžu poprosit o reportíček?
Nebo mi stačí jména. :D
Nebo mi stačí jména. :D
Gran- Počet příspěvků : 873
Den registrace : 19. 10. 08
Já bych to dál nerozmazával, hlavně když si to ten hráč přečte. :))
Jde o reakci světa :) Report určo pošlete.
Enesek- Počet příspěvků : 309
Den registrace : 22. 10. 08
Srubak napsal:Já bych to dál nerozmazával, hlavně když si to ten hráč přečte. :))
nepřečte :)
No ono to je celý hlavně podle mě tim že na EQ je trošku jinej systém toho "stínovýho boje" tam postava leží a ještě dejchá kdežto tady ne a musí jí postava nejdřív "proplesknout" . Jenže než to najdeš :-D
Navíc šlo o vyprovokování, a když tam teda byla stráž měla šarvátu rozehnat(nevim jestli tam bylo Dx od začátku,ale asi ne tak to je jedno :D)
A k tomu zabití přes městkou policí (on tě taky puvodně nechtěl zabít,jen zmlátit) a já už sem několikrát viděl jak se dva týpci poprali, a policajti ani nehly prstem ani když si jeden znich pak šel stěžovat tak mu řekli že nemužou nic dělat. Jednou jich tam dokonce stálo asi 6 :D
sircervic- Počet příspěvků : 87
Den registrace : 31. 10. 10
Když děláte něco takového před stráží, tak buďte důslední a zaútočte na stráž, ať má nepřátelství a pak jednejte :-D
Dron- Počet příspěvků : 132
Den registrace : 26. 08. 10
Dron napsal:Když děláte něco takového před stráží, tak buďte důslední a zaútočte na stráž, ať má nepřátelství a pak jednejte :-D
ty když prodáváš drogy taky nejdřív utočíš na polici než deš dealovat na václavák :D :D
a ted vážně. Nic proti srubakovi. Ale to že to musí veřejně na foru komentovat, značí že ta situace pro něj ještě vyřešená neni:) přece jenom kdybys chtěl at ví tvuj názor neni lepší mu to zdělit rovnou a "tiše" ? :)
sircervic- Počet příspěvků : 87
Den registrace : 31. 10. 10
sircervic napsal:Dron napsal:Když děláte něco takového před stráží, tak buďte důslední a zaútočte na stráž, ať má nepřátelství a pak jednejte :-D
ty když prodáváš drogy taky nejdřív utočíš na polici než deš dealovat na václavák :D :D
Policajti nejsou NPC a nemusí se aktivovat útokem, o to mi šlo.
Dron- Počet příspěvků : 132
Den registrace : 26. 08. 10
Jednalo se o normální znežutí nepřítomnosti DM, protože jsem tam nebyl. Lognul jsem se a zjistil jsem, že někdo leží mrtev před strážema a vrah byl úplně nikde jinde.
Navíc hráč se hájil tím, že Srubak se chová jako hrozně a že si mám dát na něj pozor, že ho zná z Eq.
Tím to úplně posral, protože to vypadá na normální PvP konflikt ještě k tomu, což je další porušení pravidel.
Nechávám to zatím být s tím, že stalo se, protentokrát OK a snad příště už ne. Srubakovi (jeho postavě) budou vráceny XPy za smrt.
Navíc hráč se hájil tím, že Srubak se chová jako hrozně a že si mám dát na něj pozor, že ho zná z Eq.
Tím to úplně posral, protože to vypadá na normální PvP konflikt ještě k tomu, což je další porušení pravidel.
Nechávám to zatím být s tím, že stalo se, protentokrát OK a snad příště už ne. Srubakovi (jeho postavě) budou vráceny XPy za smrt.
No nebudu komentovat to co ti napsal a čím se hájil ale to jak ho zabil bylo čistě IC, i když teda před stráží bez dm je samozřejmé porušení. Ale věř že to že ho chtěl zabít byla čistě odpověď na Srubákovo hraní. Byl jsem u toho.
DarkPiki- Počet příspěvků : 78
Den registrace : 27. 05. 09
*povzdechne si* Asi Ti to vysvětlím po ICQ.
...neviděla jsem jistého nakouzleného mazlíčka útočit před strážnými a ponocnými v CvC? Přijde mi to podobné... ;)
Morgisek- Počet příspěvků : 65
Věk : 44
Den registrace : 21. 02. 10
Srubak napsal:Sice se to už vyřešilo, ale stejně jsem si řekl, že sem něco napíšu...
vtipný že to řiká ten, co se odlogne když ho jiná hráčská postava sváže a někam ho táhne .)
Vaultmaster- Počet příspěvků : 12
Den registrace : 06. 01. 11
Vtipné je, že jsem s ním byl domluvený po tellu, že musím nutně off. :)
Srubak napsal:Vtipné je, že jsem s ním byl domluvený po tellu, že musím nutně off. :)
Nechci moc rýpat, tak jen konstatuji, že je rozdíl ve slovech:
"být domluvený" a "napsat někomu těsně před smrtí do tellu: promiň musim off jdu s luciferkem do čajky..."
doufám, že to aspoň po nalogování dohrajete, protože pokud chce postava všechny prudit, musí nést i následky. :)
xondikus- Počet příspěvků : 56
Jesli se hráč s postavou odloguje v nějakém akutním případě, což jsem pochopil, že tohle s největší pravděpodobností bylo, tak hráč, co se odlogoval se musí co nejrychleji s těmi ostatními hráči alespoň domluvit, kdy se to do hraje.
Pak se už jen pokračuje přesně tam, kde byl konec.
Takže jestli to bylo něco vážného, tak by se to mělo dohrát.
WooDoo- Počet příspěvků : 212
Věk : 34
Den registrace : 23. 09. 10
WooDoo napsal:Jesli se hráč s postavou odloguje v nějakém akutním případě, což jsem pochopil, že tohle s největší pravděpodobností bylo, tak hráč, co se odlogoval se musí co nejrychleji s těmi ostatními hráči alespoň domluvit, kdy se to do hraje.
Se srubákem jsme se dohodly na dohrání, bohužel mi do toho něco vlezlo, takže když budeme mít čas tak to dohrajeme...Bude to na chviličku, stejně jsem to chtěl během pěti min ukončit... Zas tak závažný to nebylo, jen takovej pokus o poučení jednoho hubatýho hobita ,co má ruce rychlejší jak myšlenku :)
javanes- Počet příspěvků : 15
Den registrace : 04. 01. 11
Hehe, je mi to jasný =) Tak fajn, jsem rád, že to bude v pohodě.
WooDoo- Počet příspěvků : 212
Věk : 34
Den registrace : 23. 09. 10
xondikus napsal:Srubak napsal:Vtipné je, že jsem s ním byl domluvený po tellu, že musím nutně off. :)
"být domluvený" a "napsat někomu těsně před smrtí do tellu: promiň musim off jdu s luciferkem do čajky..."
doufám, že to aspoň po nalogování dohrajete, protože pokud chce postava všechny prudit, musí nést i následky. :)
Super jeste do toho tahate me =D
luciferko- Počet příspěvků : 97
Den registrace : 13. 11. 10
luciferko napsal:xondikus napsal:Srubak napsal:Vtipné je, že jsem s ním byl domluvený po tellu, že musím nutně off. :)
Super jeste do toho tahate me =D
My tě do toho netaháme, tohle mu napsal marek do pm, ještě řekni, že to není pravda. :)
xondikus- Počet příspěvků : 56
jo sim te, si delám srandu :) do čajky sme fakt šli
luciferko- Počet příspěvků : 97
Den registrace : 13. 11. 10
Povolení tohoto fóra: