Hledat
Poslední téma
Svět Sferie z velkým "S" (VŠEOBECNÉ NÁPADY)
+10
Srubak
Anatheres
Enesek
Street_cz
Uradin
Kapik
George
DenGrasse
Croden
Puppy
14 posters
Sferie :: OOC fóra :: Koš :: Nápady a přípomínky :: Všeobecné nápady
Strana 2 z 7
Strana 2 z 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Jste pro to, aby na Sferii bylo legální otroctví?
Re: Svět Sferie z velkým "S" (VŠEOBECNÉ NÁPADY)
Ehm, nevím kde jsou všeobecný nápady, ale cestou lodí na Thalii mě napadlo...
Při lodní bitce by výherce mohl třeba získat všechny peníze prohraného nebo něco podobného... výbava lodi, výbava postavy, loď atd....
Tak by uplně krásně vznikali např. piráti :)... kteří by mohli za nakradený věci koupit další vybavení do lodí apod... a tak by opravdu vládli moři, ne jen nějaký low levely a okolo high lvlů by to brali obloukem ;)
Při lodní bitce by výherce mohl třeba získat všechny peníze prohraného nebo něco podobného... výbava lodi, výbava postavy, loď atd....
Tak by uplně krásně vznikali např. piráti :)... kteří by mohli za nakradený věci koupit další vybavení do lodí apod... a tak by opravdu vládli moři, ne jen nějaký low levely a okolo high lvlů by to brali obloukem ;)
George- Počet příspěvků : 409
Věk : 31
Den registrace : 15. 10. 08
George napsal:...
Supr nápad ! *napíše poznámku* kouknu na to =)
ŠILENEJ NAPAD přišel sem na něj ze hry kterou bracha hraje warhammer(nevim jak dal ale je to mmorpg) tam za zabiti jineho hráče jsou expy a někdy dropujou fajn věcičky ale ty věci nespadnou z hrače ale vygenerují se:D tak mě tak napadlo jestli by to šlo :twisted:
Uradin- Počet příspěvků : 75
Den registrace : 03. 11. 08
Máš pravdu,šílenej nápad xD není divný aby ze zabitýho hráče vypadlo něco co v životě neviděl? mě to teda docela přijde:-)
Kapik- Počet příspěvků : 333
Den registrace : 06. 10. 08
neni to realny ale chapej za prvé nenasereš tím hrače kterého si zabil protože tu věc neměl a za druhe tohle není reálná EQ :affraid:
stále je to RP server...a o to de...i když ne tak HC jako EQ, tohle je prostě divný. Já se třeba od majetku dokážu oprostit(asi proto že toho moc cennýho nikdy nemám xD) takže mě to zas tak netrápí když mi někdo něco veme no...
proto říkám ne každýmu by to bylo jedno a mohlo by mu to dost znepříjemnit hru
Ale zase...odpadly by vraždy za účelem získat určitou věc...a to by byla škoda :)
no to je fakt hodně šílenej nápad. Jako nvm mno.
Až budou z jelena padat truhličky se zlatem bude to vtipný .)
Až budou z jelena padat truhličky se zlatem bude to vtipný .)
mě by spíše hlavně šlo o ty expy:D ja bych do toho dal fakt hodně :twisted: ale jinak klidně ať padaji věci co maji hrači u sebe aspoň to bude víc rp no :cyclops:
Jo ty expy by bodly...přecijen na to zabít hráče musíš většinou vynaložit větší úsilí než na nějakou příšeru->odneseš si víc zkušeností->víc xp
No myslel sem spíš za velký lvly...kde na zabití musíš udělat taktiku,najmout družinu apod.,že to prostě není jen o tom,přijít,zabít,okrást
myslím, že se tohodle ani tak nedočkáme..to by musel bejt high lvl tyran aby po něm šlo tolik hráčů... a to žádnej takovej snad ani nebude :) by se ani an ten high lvlu kůlis výmu chování nedostal...
Ja jsem teda rozhodně proti tomu aby za postavy byly získávány expy, je to stoho duvodu aby se postavy mezi sebou doslova necreepovali což by určitě nastalo a pokud jde o zabiti vižších lvl neni problém to udělat hvězdičkováním xD a pokud už chce nejaka postava zabit svou low lvl nějakou high lvl, bude mit ktomu asi hodně dobrej duvod a o expy by mu určitě jít němělo..
Puppy- Počet příspěvků : 728
Věk : 35
Den registrace : 04. 10. 08
a vypadávání předmětů s PC mi přijde hodně ujetý =P
Sice to má bejt CvC server, ale přecijenom by sem to taky nepřeháněl. Jako, dyžtak dostanou oba Xpy za pěknou hru =)
jj přesně tohle jsem měl na mysli...a vypadávání řpedmětů - jsem zásadně proti... je to strašně NERP a kazilo by to tu hru podle mě...to by se pak mohli zabíjet postavy už jen ze zvědavosti....si řeknou..."Tak co mi vypadne dneska. *x zabil y*" :evil:
ale frakce tu prece budou ne? takže například ja jako nemrtvý(samozřejmě :D ) du vybílit město a zabiju vše co se připlete do cesty kromě PC? chudáci NPC ti musí odřít vše a my PC mame takové vyhody nikdo nemuže okrast naši mrtvolu a dokonce když s nami bojují tak ani nezatrenuji ikdyž je to RP :affraid: RP myslite že by někdo neokradl mrtvolu svého protivníka dit to je dokonce víc RP než na EQ :bounce: ale mě to je fuk byl to je crazy napad jinak PC postavy by se měli brat stejně jako NPC protože v RP se nerozlišují :suspect:
Když budeš jako vybít nemrtvý město (spíš vesnici .) a potkáš tam PCčko tak ho killneš uplně stejně, jako kdyby šel někdo vybít kobky (jen s RP =P). Problém je v tom, že nesmíš tomu druhému tím zkazit hru. Proto když zemřeš a za zemření může jiné PC nebude takovej postih (protože CvC bude častější) jako když tě zabije NPC. Systém smrti tu bude fungovat jinak -> aby bylo RP vysvětlení, proč některé postavy se "vrací".
Bojím se toho, že když se povolí vypadávání itemů tak pak vznikne nějaký opravdu "tyran" (Třeba Asar =P) a začne masit uplně všechny a už bude mít takovej lvl, že by mohl ovládnout celé město a to je problém, že v tuhle chvíli už to těm zabitím tu hru kazí mnohem víc. Člověk todiž nikdy neví co se může stát.
Bojím se toho, že když se povolí vypadávání itemů tak pak vznikne nějaký opravdu "tyran" (Třeba Asar =P) a začne masit uplně všechny a už bude mít takovej lvl, že by mohl ovládnout celé město a to je problém, že v tuhle chvíli už to těm zabitím tu hru kazí mnohem víc. Člověk todiž nikdy neví co se může stát.
v CvC bych expy proste daval jen za pěknou hru třeba, nevidim vubec duvod proč by měl hráč dostat xp za zabiti jineho PC jentak, to mu jinému hráči zabije postavu a ještě za to dostane xp kdyz tak bych už dával xp té zabité postavě když ji zabije jine PC xD (to není špatný napad =P), a předměty ktere vypadnou z postavy a přitom je vubec nema xDxDxDxDxDxD u npc se muze brat ze je opravdu vlastnila ale pokud chces z mrtveho pc dosta nejake předměty tak bych to řešil normálně z hráčem nebo přes DM.
Puppy napsal:kdyz tak bych už dával xp té zabité postavě když ji zabije jine PC xD.
Už to vidím xD
A: //Zabij mě pls.
B: //Proč?
A: //Chci new lvl vole
B: *zabije A*
A: *cink*
No stále je tu možnost zabít PC a pak okrádání :) ale já myslim že to bude na domluvě mezi hráči, třeba okrást o peníze klidně(RP je moje postavy,pokud sou aspoň trochu chytrý nebo poučený životem stejně nosej na několika místech, aby když jim někdo ukradne váček s mincema nepřišly o všechno). Naopak např. mám postavu lučištnice a dostal bych nějakej prastarej a cennej luk a ty mě zabiješ a já o něj přijdu -> to by mi hru znechutilo hodně
Na fórku EQ někdo hodil odkaz na tohle, vypadá to hodně zajímavě
http://nwvault.ign.com/View.php?view=Hakpaks.Detail&id=7332#Files
myslim že by to nebylo špatný sem přidat(ačkoliv mě se to stejně moc netýká :) )
http://nwvault.ign.com/View.php?view=Hakpaks.Detail&id=7332#Files
myslim že by to nebylo špatný sem přidat(ačkoliv mě se to stejně moc netýká :) )
Strana 2 z 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Sferie :: OOC fóra :: Koš :: Nápady a přípomínky :: Všeobecné nápady
Strana 2 z 7
Povolení tohoto fóra: