Hledat
Poslední téma
Rychlé nápady
+19
luciferko
DarkPiki
Vertex
WooDoo
Morgisek
Malae
Gran
Puppy
sircervic
Kapik
Wolf
Dron
Pipi_CZ
Legition
Lassair
Snakeman
Srubak
Nalk
Croden
23 posters
Strana 5 z 6
Strana 5 z 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Rychlé nápady
Tady jde o to, že ne zdaleka všechny postavy to začnou hrát a místo toho můžou i téměř mrtví začít utíkat nebo cokoliv. Stínový boj, tedy možnost nezabít soupeře se dá využít dobře i při cvičných soubojích.
xondikus- Počet příspěvků : 56
Den registrace : 06. 01. 11
Když PC zabije PC, tak v ovládání postavy má možost poskytnout první pomoct se 100% úspěšností, takže je to v pohodě ne? xD
WooDoo- Počet příspěvků : 212
Věk : 34
Den registrace : 23. 09. 10
To mi moc košér nepříjde, např. oproti klérikům, kteří mají urč. body v léčení. To, že člověka svou silou zabiješ, ještě přece neznamená, že ho i oživíš.
Navíc to mrzačení postav (zlomená noha, ruka, čelist, žebro? otřes mozku? ) přinášejí spoustu možností hraní atp. + ještě klérici když to budou umět léčit...
Navíc to mrzačení postav (zlomená noha, ruka, čelist, žebro? otřes mozku? ) přinášejí spoustu možností hraní atp. + ještě klérici když to budou umět léčit...
Naposledy upravil xondikus dne Sun Jan 09, 2011 9:40 am, celkově upraveno 1 krát (Reason for editing : doplneni)
Jako neříkám, že to nejsou fajn nápady, ale v první řadě bych nechal Crodena, aby mohl dělat nové lokačky a potřebné věci k nim xD
Jó to určitě, však tady jen házíme nápady a až na to bude čas, tak se to probere. ;)
xondikus napsal:Tady jde o to, že ne zdaleka všechny postavy to začnou hrát a místo toho můžou i téměř mrtví začít utíkat nebo cokoliv. Stínový boj, tedy možnost nezabít soupeře se dá využít dobře i při cvičných soubojích.
To je asi hlavní důvod ,proč to udělat systémově :) Jinak samozřejmě se to dá odehrát RP a je to mnohdy daleko vetší sranda, ale ne každej je ochotnej to takhle hrát, když mu mrzačej postavu...
javanes- Počet příspěvků : 15
Den registrace : 04. 01. 11
Jen bych chtěl navrhnout zdali by se dalo udělat něco s přechodem z lesíka z města do lesíka zřícenina. Nevím přesně jak se ty lokace jmenujou, ale ten přechod udělatnej čtyřma bodama je blbě najitelnej a samozřejmě se přes něj blbě chodí.
Wolf- Počet příspěvků : 212
Den registrace : 24. 08. 09
Wolf napsal: ale ten přechod udělatnej čtyřma bodama je blbě najitelnej
wtf? Vůbec nerozumím co píšeš.
Croden napsal:Wolf napsal: ale ten přechod udělatnej čtyřma bodama je blbě najitelnej
wtf? Vůbec nerozumím co píšeš.
Mam pocit, ze tam je nerovny teren, proto se hůř kliká na přechod. Lepší je do toho vběhnout šipkou.
Vertex- Počet příspěvků : 28
Den registrace : 17. 09. 10
Ty vado! Už mi to docvaklo. Hele, i kdyby nebyl 4ma bodama udělanej, tak to nepomůže. nwn je retardovaný v tomhle.
No tak dát tlustší přechod leda jen na tu cestu.. a ne i na okraj. =) No hrát se s tím samozřejmě dá =)
Wolf- Počet příspěvků : 212
Den registrace : 24. 08. 09
Klerická kouzla - přečerpávání životů (životní síly) ze sebe na cíl, ( z cíle na sebe ) ? :)
Jojo, docela dobrej nápad - přenos životní síly (energie)xondikus napsal:Klerická kouzla - přečerpávání životů (životní síly) ze sebe na cíl, ( z cíle na sebe ) ? :)
Škola nekromancie
řazené podle okruhů
1. okruh - slabý přenos životní síly (energie)
sesilatel zraněn negativní energií 1k8 +1 za lelv (max. 10), cíl o tolik vyléčen pozitivní energií
2. okruh - přenos životní síly (energie)
sesilatel zraněn negativní energií 2k8 +1 za levl (max. 10), cíl o tolik vyléčen pozitivní energií
3. okruh - silnější přenos životní síly (energie)
sesilatel zraněn negativní energií 3k8 +1 za levl (max .15), cíl o tolik vyléčen pozitivní energií
4. okruh - silný přenos životní síly (energie)
sesilatel zraněn negativní energií 4k8 +1 za levl (max. 20), cíl o tolik vyléčen pozitivní energií
Sesilatel nemůže být tímhle kouzlem zabit, zbyde mu ždy minimálně 1 život
Dyžtak mě doplňte, jestli se vám tam něco nezdá.
EDIT: Ještě jsem zapomněl, že by to fungovala jako léčení, nebo způsobení zranění. Klerik to nemusí mít ve slotu, ale zakouzlit to může. Přijde tak o jiné kouzlo z daného okruhu, podle toho, jakej přenos zakouzlil.
EDIT 2: Možná bych to všude ještě o 1k8 zvětšil, protože místo toho může klerik zahrát normální léčení, tak aby se to vlastně vyplatila xD
ještě nějaký 5 nebo 6 okruh?
obří přenos životní síly
a to nevím jestli už přeháním :D
absolutní přenos životní síly (cíl oživen, klerik zemře? )
obří přenos životní síly
a to nevím jestli už přeháním :D
absolutní přenos životní síly (cíl oživen, klerik zemře? )
Na 6. okruh by teoreticky šlo dát nějakej ten obří přenos životní síly, ale udělal bych ho tak, že klerik na něj musí být full. Klerikovi životy klesnou na 1 a cíl je vyléčen na max a je jedno, jestli vyléčil víc nebo míň životů, než o kolik přišel, ale zase na 6. levlu máš fullheal, tak nevim jestli to dát na pátej.
Je tu jen jedna otázka u tohodle kouzla, jestli by to nebylo moc silné, protože klerik si na sebe může zakouzlit imunitu na negativní energii a tím pádem by mu to nic nedělalo (kdyby se jednalo o pátej okruh tohodle kouzla).
U těch ostatních kouzel by to nevadilo, ale u tohodle podle mě už jo.
Je tu jen jedna otázka u tohodle kouzla, jestli by to nebylo moc silné, protože klerik si na sebe může zakouzlit imunitu na negativní energii a tím pádem by mu to nic nedělalo (kdyby se jednalo o pátej okruh tohodle kouzla).
Nevím na kolik je to možné nebo náročné, ale nadalo by se prostě u toho kouzla zařídit, aby nebralo žádnou ochranu, tudíž by klerikovi nepomohla ani imunita na negativní energii?
Kapik- Počet příspěvků : 333
Den registrace : 06. 10. 08
WooDoo napsal:Na 6. okruh by teoreticky šlo dát nějakej ten obří přenos životní síly, ale udělal bych ho tak, že klerik na něj musí být full. Klerikovi životy klesnou na 1 a cíl je vyléčen na max a je jedno, jestli vyléčil víc nebo míň životů, než o kolik přišel, ale zase na 6. levlu máš fullheal, tak nevim jestli to dát na pátej.
Snad to půjde zakázat.
Dal bych to klidně na 5.
nevim no, hlavně je to kouzlo pro lepší hru tak by se toho snad nezneužívalo nijak. :)
Špatný topic! Pokračujte tady: http://sferie.roleplaylife.net/t209-navrhy-uprav-povolani-a-kouzel
Tenhle topic mi tímto nezaspamovávejte.
Tenhle topic mi tímto nezaspamovávejte.
napadlo mě, že na podobynm principu jako *veme korbel* by mohlo fungovat *narazí helmu* ne? :)
Vaultmaster- Počet příspěvků : 12
Vaultmaster napsal:napadlo mě, že na podobynm principu jako *veme korbel* by mohlo fungovat *narazí helmu* ne? :)
Nebo *přehodí si plášť* a nebo *hraje mu to samo* Stanley nebuď línej xD xD
javanes- Počet příspěvků : 15
Den registrace : 04. 01. 11
xD a s tou helmou je to hovadina ne? Ne vzdy budes mit v inv. jednu helmu.....
Lordaladar- Počet příspěvků : 28
Věk : 35
Den registrace : 06. 11. 10
Jo už sem to probíral s Crodenem nepujde to :D navíc to zaměstná systém protože ... :-D
sircervic- Počet příspěvků : 87
Den registrace : 31. 10. 10
xD seš debiljavanes napsal:Vaultmaster napsal:napadlo mě, že na podobynm principu jako *veme korbel* by mohlo fungovat *narazí helmu* ne? :)
Nebo *přehodí si plášť* a nebo *hraje mu to samo* Stanley nebuď línej xD xD
ty vole já nejsem blázen jako ty abych u sebe nosil třicet zbraní, šest helem a tři zbroje :DLordaladar napsal:xD a s tou helmou je to hovadina ne? Ne vzdy budes mit v inv. jednu helmu.....
Strana 5 z 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Strana 5 z 6
Povolení tohoto fóra: