Hledat
Poslední téma
Rychlootazník
+24
WooDoo
Calvix
sircervic
Legition
Akruo
Pipi_CZ
Anatheres
Morgisek
Scully
Enesek
sandofime
Snakeman
Maxen
Wolf
Dron
Kapik
lukasaspire
Puppy
Srubak
Vertex
Nalk
Gran
Inulthor
Croden
28 posters
Strana 5 z 13
Strana 5 z 13 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11, 12, 13
Re: Rychlootazník
Poradíte mi někdo prosím, jak sníst polívku lžící? :-D
Dron- Počet příspěvků : 132
Den registrace : 26. 08. 10
Croden napsal:Stačí mít u sebe lžíci a použít polévku.
Tak moje postava holt asi neumí použít lžíci :-D
Dron- Počet příspěvků : 132
Den registrace : 26. 08. 10
Bude možné se připojit pokud budu mít nainstalovanou "deluxe" verzi NwN? U některých serverů tyhlety kompletní verze způsobují problémy.
A jak to bude s rasami.. Bude možnost změnit postavě rasu, např. z člověka na elfa/trpajzla.... poté co se tyto rasy zprovozní?
A jak to bude s rasami.. Bude možnost změnit postavě rasu, např. z člověka na elfa/trpajzla.... poté co se tyto rasy zprovozní?
Maxen- Počet příspěvků : 9
Den registrace : 29. 10. 10
Změna rasy z člověka na trpaslíka (nebo elfa) je naprosto nelogická takže ne. Ale př. v kostlivce už logické je, takže po domluvě ano.
Nevím s tou verzí, můžeš to ozkoušet ;-).
Ještě jsme o tom hodili rychlou řeč a teoreticky by se dalo použít nějaké řešení typu, že přijdeš o starou postavou a nová postava dostane nějaké bonusové expy. Podrobnosti a jak to opravdu bude zveřejníme, až se ty další rasy odemknou. ;)
Gran- Počet příspěvků : 873
Den registrace : 19. 10. 08
Chci se zeptat. Když srp na sklízení pšeníce je smrticí zbran tak to znamená, že povolání co nemá zaměření na smrticí zbraně, nebo neobětuje feat má smůlu.
Vertex- Počet příspěvků : 28
Den registrace : 17. 09. 10
myslim ze srp neni smrtici zbran ale jednoducha, a kdyz ten feat nemas tak je smula :)
Puppy- Počet příspěvků : 728
Věk : 35
Den registrace : 04. 10. 08
Croden napsal:Změna rasy z člověka na trpaslíka (nebo elfa) je naprosto nelogická takže ne. Ale př. v kostlivce už logické je, takže po domluvě ano.
Mno tak mě spíš šlo o to, že bych rád hrál třebas něco jinýho než člověka, ale vzhledem k tomu, že se další rasy budou otevírat až později, tak mi přijde škoda přijít o postavu a začínat od nuly...
Co se týče tý verze mi jde hlavně o to jestli jí mám kupovat :-D
tak si to nejdriv stahni, zjisti jestli funguje a pak si to kdyz tak kup :D
stažení týhle verze asi nemožno :D rapid zklamal, torenty zklamaly, ulozto zklamalo :D
edit: a narazil jsem na dalši provar, na to abych si tu zahrál musím mít acc u Bioware, tedy musím mít origo klíč, tedy ať si stáhnu co si stáhnu nepůjde to :D
edit 2: tak deluxe (platinum) verze jede v poho :)
edit: a narazil jsem na dalši provar, na to abych si tu zahrál musím mít acc u Bioware, tedy musím mít origo klíč, tedy ať si stáhnu co si stáhnu nepůjde to :D
edit 2: tak deluxe (platinum) verze jede v poho :)
Naposledy upravil Maxen dne Tue Nov 02, 2010 10:30 pm, celkově upraveno 1 krát
Tak nějak nevím, jestli to sem patří, ale mam vlastně dva... dotazy? (dotaz bez dotazu, hrad bez hradu... jo dotazy)
První je technickýho rázu... Vlastním originálku, Diamond verzi. Při vytváření postavy když se nastavují barvy tak při kliknutí na jakoukoliv barvu mi to obarví příslušnou část těla takovou... bílo stříbrnou hnusnou. Ať dam jakoukoliv barvu. Nějaká nápad co s tím? (jen ne reinstall prosim, spiš něco jako, soubor s paletama na download možná?)
A druhej dotaz, když by to teda dopadlo jako že jo, komu mužu připadně poslat nějakej životopis/charakterník nebo něco takovyho, když něco takovyho dám dohromady? Já vim že bylo napsaný poslat to nějakýmu GMku, ale komu by to bylo lepší?
Za odpovědi předem děkuji.
První je technickýho rázu... Vlastním originálku, Diamond verzi. Při vytváření postavy když se nastavují barvy tak při kliknutí na jakoukoliv barvu mi to obarví příslušnou část těla takovou... bílo stříbrnou hnusnou. Ať dam jakoukoliv barvu. Nějaká nápad co s tím? (jen ne reinstall prosim, spiš něco jako, soubor s paletama na download možná?)
A druhej dotaz, když by to teda dopadlo jako že jo, komu mužu připadně poslat nějakej životopis/charakterník nebo něco takovyho, když něco takovyho dám dohromady? Já vim že bylo napsaný poslat to nějakýmu GMku, ale komu by to bylo lepší?
Za odpovědi předem děkuji.
Snakeman- Počet příspěvků : 58
Věk : 39
Den registrace : 02. 11. 10
Máš supr profilovej obrázek Snakemane ;-).
Jinak k prvnímu dotazu: S tím jsem se ještě nesetkal, takže nemám jak poradit. Možná kouknout na bioware fóra nebo někdo jiný jestli ví...
Pošli to mě, Crodenovi. Stejně si to ale nakonec přečtou všichni z týmu.
Jinak k prvnímu dotazu: S tím jsem se ještě nesetkal, takže nemám jak poradit. Možná kouknout na bioware fóra nebo někdo jiný jestli ví...
Pošli to mě, Crodenovi. Stejně si to ale nakonec přečtou všichni z týmu.
Nedaval sis jeste neco navic do override? co sis treba stahl z vaultu, nebo nekde jinde. Nebo jestli se ta diamond verze nejak nepere s tim novym cepem.
@Croden: No v nastavení profilu bylo napsaný "Obrázek postavičky", což sem bral jako obrázek případný postavy na Sferii.
@Puppy: Nee. Mam udělanou čistou instalaci plus věci potřebné sem.
Teď se mi povedlo tak nějak zjistit, že mam tu paletu posunutou. Když si dám vybrat barvu a pak máčknu do prázdna nad tu paletu, tak mi to vybere barvu jako by ta paleta byla posunutá asi tak o polovinu její výšky. Mě už se kdysi povedlo stahnout někde soubor, že to davalo na vyběr asi tak z dvakrát větší palety barev a to šlo v pořádku... ale co to bylo zač...
EDIT: Takže... očividně jako jinde platí pravidlo neuvažovat. 1.69 verze diamond asi neni uplná 1.69 a to ani když to tvrtí NWN updater, Problém vyřešen použitím updatu 1.69 ze serveru Thalie (HotUpdate ... duh) a nyní nejenže naskakuje barva jaká má, ale výběrová paleta je 4x tak velká oproti původní.
@Puppy: Nee. Mam udělanou čistou instalaci plus věci potřebné sem.
Teď se mi povedlo tak nějak zjistit, že mam tu paletu posunutou. Když si dám vybrat barvu a pak máčknu do prázdna nad tu paletu, tak mi to vybere barvu jako by ta paleta byla posunutá asi tak o polovinu její výšky. Mě už se kdysi povedlo stahnout někde soubor, že to davalo na vyběr asi tak z dvakrát větší palety barev a to šlo v pořádku... ale co to bylo zač...
EDIT: Takže... očividně jako jinde platí pravidlo neuvažovat. 1.69 verze diamond asi neni uplná 1.69 a to ani když to tvrtí NWN updater, Problém vyřešen použitím updatu 1.69 ze serveru Thalie (HotUpdate ... duh) a nyní nejenže naskakuje barva jaká má, ale výběrová paleta je 4x tak velká oproti původní.
Naposledy upravil Snakeman dne Wed Nov 03, 2010 12:38 am, celkově upraveno 1 krát (Reason for editing : Problém zjištěn a vyřešen)
Snakeman- Počet příspěvků : 58
Věk : 39
Den registrace : 02. 11. 10
Přiznejte se, kdo z WB hrál na mianyru? nemohl jsem si nevšimnout jistých podobností obzvlášť v emote rovině
a spouštění menu pomocí r(restu) je mimochodem skvělý nápad, škoda že z českých serverů je sferie první
a spouštění menu pomocí r(restu) je mimochodem skvělý nápad, škoda že z českých serverů je sferie první
sandofime- Počet příspěvků : 40
Den registrace : 02. 09. 10
Pokud vím, tak WB (Croden) o mianyru ani neslyšel, stejně tak ani já.
Co je mianyru?
EDIT: BTW What?
EDIT: BTW What?
sandofime napsal:...škoda že z českých serverů je sferie první
Naposledy upravil Croden dne Wed Nov 03, 2010 11:03 pm, celkově upraveno 1 krát
sakra dokonce ani ja jsem otom neslysel :) ale cesky servr to asi urcite neni co? :)
@Croden: Tím chce říct, že je škoda, že něco tak cool nemaj i jinde. =) Ale aspoň ví, že má hrát na SF. ;)
správně
některé vychytávky SF jsem už viděl ale nikoliv na českých serverech, snad jsem to teď podal jasněji
některé vychytávky SF jsem už viděl ale nikoliv na českých serverech, snad jsem to teď podal jasněji
další dotaz nebo dva, když chytim rybu, dá se sníst? vím že sushi asi nebude styl SF ale tak třeba nejdřív někde opéct? a s tím souvisí další dotaz, jako hraník mám možnost rozdělat oheň ale ten ohen nějak nic nedělá, dá se teda nějak zapálit? je k tomu potřeba dřevo nebo tak? a můžu na tom ohni pak opéct rybu?
Zkus to nejprve vyřešit, jako kdybys tam byl. Máš připravenej kruh pro ohniště a syrovou rybu. Co uděláš?
To je jak dračák! :D Všechno ber podle reálu ... k zapálení ohně potřebuješ jistě nějaké věci ... j uvaření taky ... hledej v obchodech ;)
Enesek- Počet příspěvků : 309
Den registrace : 22. 10. 08
Strana 5 z 13 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11, 12, 13
Strana 5 z 13
Povolení tohoto fóra: