Hledat
Poslední téma
Názory na sferii
+5
George
Street_cz
Croden
Kapik
Puppy
9 posters
Sferie :: OOC fóra :: Koš :: Ostatní :: Názory na Sferii
Strana 1 z 4
Strana 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
Názory na Sferii
no teda super test hlavně s eneskem =P už se teším až budou nové novinky na vyzkoušení :)
Puppy- Počet příspěvků : 728
Věk : 35
Den registrace : 04. 10. 08
Re: Názory na sferii
ten hrad vypadá super,už se těšim na další test :)
Kapik- Počet příspěvků : 333
Den registrace : 06. 10. 08
Jop dobrý, ale fakt to musím ještě mnohem rozšířit ať to utáhne větší počty hráču =).
Tak další test příští tejden ne? .)
Tak další test příští tejden ne? .)
No ktomu zesílení stínového ďábla, vypadal slabě, protože jsme tam všichni měli epické postavy jinak až pujdou lvl normálně tak to bude něco jíneho
k bludičce- přišla mi velice slabá sice všemožné imunity normálně nejde zranit, ale stačí i to nejprimitivnější kouzlo a je poní
jinak samozřejmě to byl test, jinak bludička nemluví :roll:
k bludičce- přišla mi velice slabá sice všemožné imunity normálně nejde zranit, ale stačí i to nejprimitivnější kouzlo a je poní
jinak samozřejmě to byl test, jinak bludička nemluví :roll:
beta test byl fajn... dost sem se u toho zasmál ale i zapotil (u hádanek) takže jejich stvořitelům se klaním... těším se na další testy...ale mrzí mě, že ty testy budou probíhat s novýma 1 lvl postavama, protože testy jsou od toho aby se testovalo, a ne hrálo RP (pouze můj názor =P) takže tím že sme tam dělali ty blbosti jsme odhalili několik chyb... (třeba ten přítelíček - skvělá práce xD)
To Puppy:
Ten dábel byl silnej jako divočák =P. Takovýhle stvoření by měli bejt big boss a i tak sem ho tolik nezesilnil.
A k té bludičce jasně jen test pohoda ,) Jen sem ti řikal ať jim nekecáš rady do těch hádanek, aby jsem viděl jestli na to lze přijít. (jinak tvorba objektů a skriptů + hádanka se zbabělým psem a s Xkem by Croden. 1 slovní hádanka (otázka + odpověď) by Kapik, 2 a 3 slovní hádanka (otázka + odpověď + teda různě rady a doplňky .)) by WooDoo. Dálé se připravuje "něco" s tou šachovnicí a figurkama (sem s WooDooem domluvenej, že on vymýšlí (jen pro tuto lokaci zatím) hádanky a já je realizuji (skriptama a objektama atakpod.)))
S tou bludičkou. Zatím to dolaďujeme ještě nic není stále, ale teď jsem ji fakt hodně zesilnil písnu ti to popř. na ICQ. A hlavně počítej s tím, že budeš mít tyhle vlastnosti na 1 lvlu a ještě k tomu budeš postupovat x).
To Street_cz:
Bylo to tak mezi RP a neRP. Příště proběhne nejdřív "malej" neRP test (enesek, puppy, já) a pak další už RP test i s popř. nějakým Q pro širší veřejnost .).
Ten dábel byl silnej jako divočák =P. Takovýhle stvoření by měli bejt big boss a i tak sem ho tolik nezesilnil.
A k té bludičce jasně jen test pohoda ,) Jen sem ti řikal ať jim nekecáš rady do těch hádanek, aby jsem viděl jestli na to lze přijít. (jinak tvorba objektů a skriptů + hádanka se zbabělým psem a s Xkem by Croden. 1 slovní hádanka (otázka + odpověď) by Kapik, 2 a 3 slovní hádanka (otázka + odpověď + teda různě rady a doplňky .)) by WooDoo. Dálé se připravuje "něco" s tou šachovnicí a figurkama (sem s WooDooem domluvenej, že on vymýšlí (jen pro tuto lokaci zatím) hádanky a já je realizuji (skriptama a objektama atakpod.)))
S tou bludičkou. Zatím to dolaďujeme ještě nic není stále, ale teď jsem ji fakt hodně zesilnil písnu ti to popř. na ICQ. A hlavně počítej s tím, že budeš mít tyhle vlastnosti na 1 lvlu a ještě k tomu budeš postupovat x).
To Street_cz:
Bylo to tak mezi RP a neRP. Příště proběhne nejdřív "malej" neRP test (enesek, puppy, já) a pak další už RP test i s popř. nějakým Q pro širší veřejnost .).
k těm hádankám- myslím že by bylo dobré kdyby se někde zase jinde dala sehnat napoveda k tem hadankám, v nejakem jinem dungu. nebo nekolik částí nápoved ktere bys musel dát dohromady a kazda by se nachazela jinde =P
K těm hádánkám to chce vážně nějaký nápovědy,WooDoo je dělá sakra kvalitně(uhod sem pouze jednu ze tří,jo a stále tvrdim že ta hádanka s těma kombinacema je PODRAZ! :D :D ).
Testík příští týden?proč ne,budu rád :)
Testík příští týden?proč ne,budu rád :)
Kapik- Počet příspěvků : 333
Den registrace : 06. 10. 08
:lol!: přidávám se... ty hádanky nejde za boha uhodnout bez nápovědy :cheers: a na test příští tejden taky dorazím..nebo spíš...na to po tom :affraid:
edit: NĚKTERÉ hádanky...
edit: NĚKTERÉ hádanky...
To Puppy: Dobrej návrh =). Udělám *zapíše* .)
Rozhodně teď je nejvyšší priorita ta paleta. Pak to pude jak po másle x). I když se to nezdá, je to dost náročný - vono překlíkavat takovejch NPCček (je jich celkově asi 2500) přičemž u každého nastavit staty, kouzla, portrét, popis, frakci... fuuu... je to votrava a náročné na čas. Ale zase na druhou stranu, je na co se těšit x)
Rozhodně teď je nejvyšší priorita ta paleta. Pak to pude jak po másle x). I když se to nezdá, je to dost náročný - vono překlíkavat takovejch NPCček (je jich celkově asi 2500) přičemž u každého nastavit staty, kouzla, portrét, popis, frakci... fuuu... je to votrava a náročné na čas. Ale zase na druhou stranu, je na co se těšit x)
LOOL hustá postel xD, už se těším až se bude testovat =P
a co tahle udělat ineraktivní emoce? co napíšeš do hvězdiček to postava uděla :)
a co tahle udělat ineraktivní emoce? co napíšeš do hvězdiček to postava uděla :)
ouu. Mno to by bylo supr ale zatím nevím jak to udělat xD. Interaktivní postel je na tom principu, že má na sobě skript a když do toho skriptu "vejdeš" a napsal si "něco" tak to udělá podle toho "něco". Když už si na skriptu a napíšeš něco, musíš z toho skriptu vyjít a zase do něj vejít aby to zaznamenal. Ale je to dobrej nápad. Rozhodně udělal sem i při té přiležitosti vodnici :twisted:
tak co dát ten skript prostě na PC? :bball:
ale rozhodně je to hustej skript, kde se všude jen dá využít, třeba teď mě napadá rozsvícení svíčky na stole xD nebo lamp na ulici a tak xD
ale rozhodně je to hustej skript, kde se všude jen dá využít, třeba teď mě napadá rozsvícení svíčky na stole xD nebo lamp na ulici a tak xD
To Puppy: Není to tak lehké jak se zdá, ale určo to nějak pude udělat. Rozhodně kouknu na to až po testu. A jinak s tím rozsvěcením svíčky nebo lampy good idea, zkusím to udělat (nějak se mi nechtěj "objevit" modely z vlastní palety)
EDIT: Už to jede =P
EDIT: Už to jede =P
Nějak by se to omezilo, ale jde o to, že v tom "krystalu" je ta síla. Takže by si to vždycky položil a pokud ho nezastavíš tak by předvěd něco ultra masivního prostě x) a aspoň by byla práce pro koboldy aby měli co nosit =P
Viděl bych, že by byli norml kouzla + na nějaký ty univerzitě lebo pro ty lepší krystly, který by uměli fakt něco bombastic co by nešlo nikde jen tak zjistit.
EDIT: Kurňa sem se překlik a smazal příspěvek puppyho.
Psal něco vo tom, že by dal radši magický krystaly jako runu, než jako položitelnej objekt, že by mág neměl čas to furt posouvat a tak.
Viděl bych, že by byli norml kouzla + na nějaký ty univerzitě lebo pro ty lepší krystly, který by uměli fakt něco bombastic co by nešlo nikde jen tak zjistit.
EDIT: Kurňa sem se překlik a smazal příspěvek puppyho.
Psal něco vo tom, že by dal radši magický krystaly jako runu, než jako položitelnej objekt, že by mág neměl čas to furt posouvat a tak.
no myslim ze by bylo lepsi ten krystal jako runa v inventari, kterou by si mag kdykoliv mohl aktivovat a po aktivaci psat hesla kouzel ktery by chtel seslat, ty hesla by musel bud zjistit od nejakeho npc nebo pc ktereho nauci, nebo je nekde najit,
a jak pise croden, runa by sesilala ty nejsilnejsi kouzla a take tu runy bych udelal aby nebyla jentak k sehnani :)
a jak pise croden, runa by sesilala ty nejsilnejsi kouzla a take tu runy bych udelal aby nebyla jentak k sehnani :)
Crodene, vypadá to docela promakaně, ale seš si jistej, že omezenej počet hráčů (na Thalii je jich poměrně dost, ale i rozvrstvení hráčů do dvou (podtemno a povrch) je dost) nemyslíš, že to hráči nevyužijí? ba naopak že to nebude na škodu?
Jinak určitě to má budoucnost s bází eq?
Zdá se, že to máš hezky rozjetý, ale nevim nevim...
Jinak važ si Paklice, takový ještě budeš potřebovat...
BTW: jak se dělá aby se něco stalo po tom, co hráč cosi řekne?
Jinak Good Luck! :D
Jinak určitě to má budoucnost s bází eq?
Zdá se, že to máš hezky rozjetý, ale nevim nevim...
Jinak važ si Paklice, takový ještě budeš potřebovat...
BTW: jak se dělá aby se něco stalo po tom, co hráč cosi řekne?
Jinak Good Luck! :D
George- Počet příspěvků : 409
Věk : 31
Den registrace : 15. 10. 08
To George:
Je to sice hodně rozdělené, ale myslím si, že to hráči využijou jelikož nebude těch lokaček tuny, ale bude jich přiměřeně a všechny budou propojené (jak na eq, ale když př. výjdeš z mithu ke hřbitovu tak zombíci budou i PC ,)
S tou bází Eq se to změní. Začínám na ní, protože ještě uplně nevím, jestli to nepude do stracena a stejně ta postupem času se všechno vyřadí. Itemy se udělaj vlastní, objekty také. (moc v té bázy není)
Mám to hezky rozjetý jakože jo a když nevíš nevíš, uvidíš =P
BTW: Skripty se neprozrazujou! =P
Je to sice hodně rozdělené, ale myslím si, že to hráči využijou jelikož nebude těch lokaček tuny, ale bude jich přiměřeně a všechny budou propojené (jak na eq, ale když př. výjdeš z mithu ke hřbitovu tak zombíci budou i PC ,)
S tou bází Eq se to změní. Začínám na ní, protože ještě uplně nevím, jestli to nepude do stracena a stejně ta postupem času se všechno vyřadí. Itemy se udělaj vlastní, objekty také. (moc v té bázy není)
Mám to hezky rozjetý jakože jo a když nevíš nevíš, uvidíš =P
BTW: Skripty se neprozrazujou! =P
A určitě bude hráče bavit hrát za zombie?.. nejen že se na to nedá koukat, hra za nemyslící pi..blbost je taky nahovno a ještě k tomu nejdou na nich vidět oblečení :))
... jinak já nechcu abys mi prozradil skript, já chcu abys mi řek jak udělám aby se něco stalo po tom, co něco řeknu, dost by mi to pomohlo. :bounce: :bball: :afro:
Mimoto, na jaký jedeš haky? jen equilibrijský? CEP?
... jinak já nechcu abys mi prozradil skript, já chcu abys mi řek jak udělám aby se něco stalo po tom, co něco řeknu, dost by mi to pomohlo. :bounce: :bball: :afro:
Mimoto, na jaký jedeš haky? jen equilibrijský? CEP?
S tou zombii to byl jen příklad, ale myslím, že to bude rozhodně příjemná změna (když vezmem něco jiného, nevím, kostlivce), kdy budeš moc hrát i za ten "zlý" svět v dungeonech a pudeš na loot do města ,)
Equilibrijský haky mají v sobě zahrnutý cep 2.1, patch 1.69, CODI pack a já nevím co všechno.
Jinak na ten příkaz zkus přijít sám ,) alespoň se při dloumání naučíš další věci jak co funguje x). Je to fakt lehký, stačí umět skriptovat v něčem jiném a vše je o tom samém jen o odvození. (a btw když v bioware píšeš skript vpravo máš seznam příkazů)
EDIT: A já myslím, že hrát třeba tu zombii nějakýho (PC) nekromancera by mohla bejt sranda
EDIT2: Už se na Eq haky nejede
Equilibrijský haky mají v sobě zahrnutý cep 2.1, patch 1.69, CODI pack a já nevím co všechno.
Jinak na ten příkaz zkus přijít sám ,) alespoň se při dloumání naučíš další věci jak co funguje x). Je to fakt lehký, stačí umět skriptovat v něčem jiném a vše je o tom samém jen o odvození. (a btw když v bioware píšeš skript vpravo máš seznam příkazů)
EDIT: A já myslím, že hrát třeba tu zombii nějakýho (PC) nekromancera by mohla bejt sranda
EDIT2: Už se na Eq haky nejede
Naposledy upravil Croden dne Sun Nov 23, 2008 5:00 pm, celkově upraveno 1 krát
Tak uvidíme.. jinak vážně bys mi tím pomohl, já v ničem jiným neskriptuju, já neumím Céčko....Se v tom vůbec nevyznám, stačí abys mi řekl jak to udělat a já to pak zvládnu sám
Napiš na ICQ. Helpnu ti.
Naposledy upravil Croden dne Sun Nov 23, 2008 5:01 pm, celkově upraveno 1 krát
Připadá mi že ze Sferie vzniká všemožný guláš, začínám mít i v tom bordel, všechno se to plácá do sebe jedno přes druhé z každého konce, trochu mi to připomíná pohádku o Pejskovi a kočičce a jejich dortíku :drunken:
Naposledy upravil Puppy dne Wed Nov 05, 2008 8:43 pm, celkově upraveno 1 krát
Není to tak lehké.
Je hrozně moc možností, hrozně moc skriptů. A dyž se má svět tvořit dle hráču není to jednoduchý.
Rozhodně teď se to stabilizovalo tak už to takovej guláš není =)
Je hrozně moc možností, hrozně moc skriptů. A dyž se má svět tvořit dle hráču není to jednoduchý.
Rozhodně teď se to stabilizovalo tak už to takovej guláš není =)
Naposledy upravil Croden dne Sun Nov 23, 2008 5:02 pm, celkově upraveno 1 krát
tak požádej ostatní o nějakou maličkost, aby ti pomohli ne? jako s těma popisama...myslím, že to se dost dobře uchytilo...a je toho eště mnoho, co by se dalo otevřít evřejnosti
Strana 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Nazároy na fóro
» Hlášky ke Sferii
» Rozloučení se Sferii
» Nemožno se připojit na Sferii (connection timed out)
» Hlášky ke Sferii
» Rozloučení se Sferii
» Nemožno se připojit na Sferii (connection timed out)
Sferie :: OOC fóra :: Koš :: Ostatní :: Názory na Sferii
Strana 1 z 4
Povolení tohoto fóra: