Hledat
Poslední téma
Vše o Upírech
+7
George
Anatheres
Srubak
Kapik
Street_cz
Croden
Uradin
11 posters
Sferie :: OOC fóra :: Koš :: Nápady a přípomínky :: Všeobecné nápady
Strana 2 z 4
Strana 2 z 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Vše o Upírech
Tak nakonec hlasuji ne rekl sem si ze by to bylo uz moc silne :lol!:
Srubak- Počet příspěvků : 270
Věk : 30
Den registrace : 24. 11. 08
Eště opalovací krém? se jako upír namaže a púak si bude štrádovat normálně nezahalenej na slunci....to by už rovnou všichni mohli hrát upíry :)
Kapik- Počet příspěvků : 333
Den registrace : 06. 10. 08
si myslim ze to je blobost proste upir jen v noci jinak postihy a zrtata HP za kolo :bounce: :D
srubak napsal:si myslim ze to je blobost proste upir jen v noci jinak postihy a zrtata HP za kolo :bounce: :D
Hehe rychle změněnej názor
to jo protoze mi to doslo ale ty postihy bych tam dal ale upir by na svetle mlzemrit co nejdriv :lol!:
Neřiď se anketou, řid se mnou :) prostě já mám nejlepší nápad a ostatní vůbec nevijou... leda by tu napsal BAS, ten by vydrtil AJI mě :)Croden napsal:S těmahle všema vlastnostma by rovnou mohla být Sferie jenom o upírech.
Upír za dne - řikám ne, ale bohužel (bohudík ?) se budu řídit anketou.
George- Počet příspěvků : 409
Věk : 31
Den registrace : 15. 10. 08
gejiii xD ale zase to začíná být OT.... já tě taky trumfnu snadno ;) protože sem hlasoval pro NE takže je to 5/3 a kdybych hlasoval ANO tak 4/4George napsal:Neřiď se anketou, řid se mnou :) prostě já mám nejlepší nápad a ostatní vůbec nevijou... leda by tu napsal BAS, ten by vydrtil AJI mě :)Croden napsal:S těmahle všema vlastnostma by rovnou mohla být Sferie jenom o upírech.
říkám aby se neřídil anketou, tak co to kecáš? xDStreet_cz napsal:gejiii xD ale zase to začíná být OT.... já tě taky trumfnu snadno ;) protože sem hlasoval pro NE takže je to 5/3 a kdybych hlasoval ANO tak 4/4George napsal:Neřiď se anketou, řid se mnou :) prostě já mám nejlepší nápad a ostatní vůbec nevijou... leda by tu napsal BAS, ten by vydrtil AJI mě :)Croden napsal:S těmahle všema vlastnostma by rovnou mohla být Sferie jenom o upírech.
anketa je řízená námi, tupče xDGeorge napsal:říkám aby se neřídil anketou, tak co to kecáš? xDStreet_cz napsal:gejiii xD ale zase to začíná být OT.... já tě taky trumfnu snadno ;) protože sem hlasoval pro NE takže je to 5/3 a kdybych hlasoval ANO tak 4/4George napsal:Neřiď se anketou, řid se mnou :) prostě já mám nejlepší nápad a ostatní vůbec nevijou... leda by tu napsal BAS, ten by vydrtil AJI mě :)Croden napsal:S těmahle všema vlastnostma by rovnou mohla být Sferie jenom o upírech.
JSI JEN HLOUPÝ OSEL!Street_cz napsal:anketa je řízená námi, tupče xDGeorge napsal:říkám aby se neřídil anketou, tak co to kecáš? xDStreet_cz napsal:gejiii xD ale zase to začíná být OT.... já tě taky trumfnu snadno ;) protože sem hlasoval pro NE takže je to 5/3 a kdybych hlasoval ANO tak 4/4George napsal:Neřiď se anketou, řid se mnou :) prostě já mám nejlepší nápad a ostatní vůbec nevijou... leda by tu napsal BAS, ten by vydrtil AJI mě :)Croden napsal:S těmahle všema vlastnostma by rovnou mohla být Sferie jenom o upírech.
George napsal:říkám aby se neřídil anketou, tak co to kecáš? xDStreet_cz napsal:gejiii xD ale zase to začíná být OT.... já tě taky trumfnu snadno ;) protože sem hlasoval pro NE takže je to 5/3 a kdybych hlasoval ANO tak 4/4George napsal:Neřiď se anketou, řid se mnou :) prostě já mám nejlepší nápad a ostatní vůbec nevijou... leda by tu napsal BAS, ten by vydrtil AJI mě :)Croden napsal:S těmahle všema vlastnostma by rovnou mohla být Sferie jenom o upírech.
říkat mu to můžeš, ale stejně tě nebude nikdo poslouchat :-P
Už nemůžou chodit za dne. Zraňuje je to a to celkem rapidně.
Rozhodně proměňovat se nebudou moc a ani ovládat vlky a takovýhle výmysli.
Je spoustu legend o upírech a dávat jen ty klady poskládané z nich nejde =P -> a rozhodně v tuhle chvíli je upír jeden z nejsilnějších ras (za kterou jde hrát).
Rozhodně proměňovat se nebudou moc a ani ovládat vlky a takovýhle výmysli.
Je spoustu legend o upírech a dávat jen ty klady poskládané z nich nejde =P -> a rozhodně v tuhle chvíli je upír jeden z nejsilnějších ras (za kterou jde hrát).
Doporučuji přečíst si o upírech něco z World of Darkness (určitě se nějakej kec najde i na netu). WoD popisuje asi nejrozšířenější hráčskou představu o fungování upírů... takže když se člověk bude řídit WoDem, zklame nejméně hráčů. ;)
Gran- Počet příspěvků : 873
Den registrace : 19. 10. 08
si dělaš kozy ne? dit je fuška vubec něco najít furt jen nějaký blogy a fora ja jako samozvaný představitel zdejších upírů sem radil crodymu z hry vampire: the masquerade bloodlines tam sem se řidil většinou
ale je pravda že by to potřebovalo přesnější pravidla takže lidi pokud najdete nějaké dejte sem odkaz
ale je pravda že by to potřebovalo přesnější pravidla takže lidi pokud najdete nějaké dejte sem odkaz
Uradin- Počet příspěvků : 75
Den registrace : 03. 11. 08
jo tak to je dobrý přesně tohle a tady je česka stránka která se tomuto světu věnuje http://www.vampire.cz/vtm_stkit/index.php takže ti co neumí anglicky kouknou sem :)
Jinak jak jste tu řešili, jestli upír je nebo není nemrtvý, já ho vždy jako nemrtvého vnímal, aspoň tak je ve většině fantasy světů (které znám)... prostě patří k té vyšší kastě (fakticky nejvyšší nemrtvý, pod ním je fext a v některých hrách spektra/přízrak, nad ním už jsou jen bossové jako je lich).
Upír může být nemrtví ale taky nemusí ... :) Jsou totiž lidi kousnutí upírem a to nemrtví nejsou ... a upíří kteří se narodili upírce nebo se tu někde objevily najednou a to nemrtví jsou :) aspoň tak sem to chápal já vždycky :) pokud kecám tak ať mě Crody vyvede z omylu xD
Danny- Počet příspěvků : 54
Den registrace : 11. 10. 08
Danny napsal:Upír může být nemrtví ale taky nemusí ... :) Jsou totiž lidi kousnutí upírem a to nemrtví nejsou ... a upíří kteří se narodili upírce nebo se tu někde objevily najednou a to nemrtví jsou :) aspoň tak sem to chápal já vždycky :) pokud kecám tak ať mě Crody vyvede z omylu xD
podle mě upíři sou nemrtví všichni....si vem že seš sice člověk když tě kousnou, ale já to chápal tak že tě tim defacto zabijou a staneš se nemrtvim
Tak většinou je to popisováno tak, že tě to upíří kousnutí zabije, takže to de facto nemrtví jsou ;)
A v životě jsem neslyšel, že by upíři měli děti ;P
A v životě jsem neslyšel, že by upíři měli děti ;P
xD co sem slyšel od kamarádky co čte stmívání tak tam jejich ''božskej'' edward bude mít dítě s tou paní báječnou xD
Danny- Počet příspěvků : 54
Den registrace : 11. 10. 08
Proboha stmíváním se prosím neřiďte =P. Tam se na slunci upíři lesknou xD.
Jinak upíři teoreticky dítě mít můžou.
V tuhle chvíli jsou brání upíři jako cizinci - i když nikde to není konkrétně napsáno. Patří do frakce "Cizinci a nemrtvý" .).
jinak uvítal bych, kdyby už někdo tady sepsal o upírech nějaké stručné schrnutí - tím apeluji na Uradina, který má o upíry největší zájem. Pokud se toho neujme, chjo, zůstává to zas na mě .)
Jinak upíři teoreticky dítě mít můžou.
V tuhle chvíli jsou brání upíři jako cizinci - i když nikde to není konkrétně napsáno. Patří do frakce "Cizinci a nemrtvý" .).
jinak uvítal bych, kdyby už někdo tady sepsal o upírech nějaké stručné schrnutí - tím apeluji na Uradina, který má o upíry největší zájem. Pokud se toho neujme, chjo, zůstává to zas na mě .)
OKIDOKI ujmu se toho
takže
UPÍŘI
Upíři jsou chodící mrtvoly, musí se živit krví smrtelníků: Pravda.
Upíři jsou klinicky mrtví. Jejich srdce nebije, nedýchají, kůže je na dotek chladná a nestárnou někteři upíři se snaží neživotem probít jen s krví zvířat ale dost se to projevuje na jejich síle(obecně) a chováním(chovaji se zjednodušeně jako zvířata) a ti opravdu mocní (chapejte cca tak 35-40 lvl v nwn) už se musí živit na krvi jiných upírů.
Každý kdo zemře po kousnutí upírem se stane upírem: Nesmysl.
kdyby to tak bylo tak by už na světě neexistovali lidi. Aby se někdo vrátil na tento svět jako nemrtvý, musí být upírem vypit až úplně do dna a hned poté mu tento upír musí nalít do úst část své krve. Tímto procesem, nazývaným Přijetí, dojde k transformaci člověka(a jiných ras) v nemrtvého.
Upíři jsou monstra - démoni v lidských tělech : Nesmysl ... a pravda.
Z počátku nově vzniklý upír jedná a myslí stejně jako za živa. Nezmění se hned ve zlou a sadistickou zrůdu. Brzy ale zjistí, že jej ovládá nepřekonatelná touha po krvi a že pro svou existenci musí parazitovat na vlastním živočišném druhu. Upírova psychika se postupem času změní, začne se méně chovat jako společenský všežravec a stává se osamělým predátorem.
Sluneční paprsky upíra zabijí : Pravda.
Upíři se musí slunci vyhýbat, jinak zemřou. Jenom někteří vydrží setkání s denním světlem a to jenom na krátkou chvíli. Upíři jsou stvoření noci a je pro ně nesmírně obtížné zůstat vzhůru přes den, třeba i v temné místnosti.
Upíry zraňuje česnek a nemohou překročit běžící vodu : Nesmysl.
Tohle jsou báchorky a nic jiného.
Upírům jsou nepříjemné kříže a další svaté symboly : Obecně to je nesmysl. Ale pokud víra toho, kdo svatý symbol nese, je dostatečně silná, tak může, pomocí svatého symbolu, připravit upírovi nepříjemné chvilky. tohle neplatí u svatých míst tam upír vkročit muže ale je mu to nepříjemne ikdyby tam byl sám taky by se to zhoršovalo kdyby tam byl přítomen kněz nebo další věřící.
Upír zemře, když se mu proklaje srdce dřevěným kolíkem : Nesmysl. Na druhou stranu, dřevěný kolík zabodnutý do srdce upíra znehybní a ten nemůže dělat vůbec nic, dokud není kolík odstraněn.
Upíři mají sílu 10 mužů; mohou rozkazovat vlkům a netopýrům; mohou ovládat lidi a vyléčí si i ta nejhorší zranění : Pravda i nesmysl. Schopnosti upírů rostou s jejich věkem(neboli lvl tady moc na ty roky nesázím:D). Mladý, nově Přijatý upír je jen o trochu mocnější než člověk. Ale jak stárne a stává se zkušenějším, zjistí, že může díky své krvi ovládat tajemné magické schopnosti, které upíři nazývají Disciplíny(tohle je jen na vas hoši jestli budou moci mít rasové kouzla). Mocní Starší jsou protivníky Lestata, Drákuly nebo jiného zdánlivě vymyšleného upíra. A ti skutečně staří - Metuzalémové a Antedeluviáni - ti, kteří kráčí nocí po tomto světě již celá tisíciletí, mají schopnosti pradávných bohů.
takže
UPÍŘI
Upíři jsou chodící mrtvoly, musí se živit krví smrtelníků: Pravda.
Upíři jsou klinicky mrtví. Jejich srdce nebije, nedýchají, kůže je na dotek chladná a nestárnou někteři upíři se snaží neživotem probít jen s krví zvířat ale dost se to projevuje na jejich síle(obecně) a chováním(chovaji se zjednodušeně jako zvířata) a ti opravdu mocní (chapejte cca tak 35-40 lvl v nwn) už se musí živit na krvi jiných upírů.
Každý kdo zemře po kousnutí upírem se stane upírem: Nesmysl.
kdyby to tak bylo tak by už na světě neexistovali lidi. Aby se někdo vrátil na tento svět jako nemrtvý, musí být upírem vypit až úplně do dna a hned poté mu tento upír musí nalít do úst část své krve. Tímto procesem, nazývaným Přijetí, dojde k transformaci člověka(a jiných ras) v nemrtvého.
Upíři jsou monstra - démoni v lidských tělech : Nesmysl ... a pravda.
Z počátku nově vzniklý upír jedná a myslí stejně jako za živa. Nezmění se hned ve zlou a sadistickou zrůdu. Brzy ale zjistí, že jej ovládá nepřekonatelná touha po krvi a že pro svou existenci musí parazitovat na vlastním živočišném druhu. Upírova psychika se postupem času změní, začne se méně chovat jako společenský všežravec a stává se osamělým predátorem.
Sluneční paprsky upíra zabijí : Pravda.
Upíři se musí slunci vyhýbat, jinak zemřou. Jenom někteří vydrží setkání s denním světlem a to jenom na krátkou chvíli. Upíři jsou stvoření noci a je pro ně nesmírně obtížné zůstat vzhůru přes den, třeba i v temné místnosti.
Upíry zraňuje česnek a nemohou překročit běžící vodu : Nesmysl.
Tohle jsou báchorky a nic jiného.
Upírům jsou nepříjemné kříže a další svaté symboly : Obecně to je nesmysl. Ale pokud víra toho, kdo svatý symbol nese, je dostatečně silná, tak může, pomocí svatého symbolu, připravit upírovi nepříjemné chvilky. tohle neplatí u svatých míst tam upír vkročit muže ale je mu to nepříjemne ikdyby tam byl sám taky by se to zhoršovalo kdyby tam byl přítomen kněz nebo další věřící.
Upír zemře, když se mu proklaje srdce dřevěným kolíkem : Nesmysl. Na druhou stranu, dřevěný kolík zabodnutý do srdce upíra znehybní a ten nemůže dělat vůbec nic, dokud není kolík odstraněn.
Upíři mají sílu 10 mužů; mohou rozkazovat vlkům a netopýrům; mohou ovládat lidi a vyléčí si i ta nejhorší zranění : Pravda i nesmysl. Schopnosti upírů rostou s jejich věkem(neboli lvl tady moc na ty roky nesázím:D). Mladý, nově Přijatý upír je jen o trochu mocnější než člověk. Ale jak stárne a stává se zkušenějším, zjistí, že může díky své krvi ovládat tajemné magické schopnosti, které upíři nazývají Disciplíny(tohle je jen na vas hoši jestli budou moci mít rasové kouzla). Mocní Starší jsou protivníky Lestata, Drákuly nebo jiného zdánlivě vymyšleného upíra. A ti skutečně staří - Metuzalémové a Antedeluviáni - ti, kteří kráčí nocí po tomto světě již celá tisíciletí, mají schopnosti pradávných bohů.
Taak je načase se vyjádřit =).
K prvnímu bodu. Vynechal bych větu:
"a ti opravdu mocní (chapejte cca tak 35-40 lvl v nwn) už se musí živit na krvi jiných upírů.", ale jinak dobrý.
Vcelku se mi to líbí a souhlasím s tím, až tedy ještě k posledním dvou bodům.
Dřevěný kolík -> na určitou chvíli paralyzuje (technicky nejde jen tak vyndavat a zandavat) a poměrně ošklivě zraní.
"Upíři mají sílu 10 mužů: pravda i nesmysl.
Schopnosti upírů rostou s jejich věkem. Mladý, nově Přijatý upír je jen o trochu mocnější než člověk. "
<- takhle by ten poslední bod stačil, k ostatnímu říkám vcelku: Ne. Staří upíři nemají temnou magii a sílu pradávných bohů - nejsilnější upíři, jsou spíš zaměření takový ty assasini, nikoli mágové. Ovládání vlků a netopýrů - ne.
Mno kdyžtak se vyjádřete i ostatní jestli s tím souhlasíte + samozřejmě i ty Uradine .).
K prvnímu bodu. Vynechal bych větu:
"a ti opravdu mocní (chapejte cca tak 35-40 lvl v nwn) už se musí živit na krvi jiných upírů.", ale jinak dobrý.
Vcelku se mi to líbí a souhlasím s tím, až tedy ještě k posledním dvou bodům.
Dřevěný kolík -> na určitou chvíli paralyzuje (technicky nejde jen tak vyndavat a zandavat) a poměrně ošklivě zraní.
"Upíři mají sílu 10 mužů: pravda i nesmysl.
Schopnosti upírů rostou s jejich věkem. Mladý, nově Přijatý upír je jen o trochu mocnější než člověk. "
<- takhle by ten poslední bod stačil, k ostatnímu říkám vcelku: Ne. Staří upíři nemají temnou magii a sílu pradávných bohů - nejsilnější upíři, jsou spíš zaměření takový ty assasini, nikoli mágové. Ovládání vlků a netopýrů - ne.
Mno kdyžtak se vyjádřete i ostatní jestli s tím souhlasíte + samozřejmě i ty Uradine .).
Tak já si myslím, že by mohl být upír, který studoval magii, takže logicky starý upír (upír na vysokém lvlu) bude umět dobře zacházet s magií (páč je to čaroděj na vysokém lvlu). .)
Strana 2 z 4 • 1, 2, 3, 4
Sferie :: OOC fóra :: Koš :: Nápady a přípomínky :: Všeobecné nápady
Strana 2 z 4
Povolení tohoto fóra: