Hledat
Poslední téma
Cíle mé tvorby - pokračování SFERIE
+4
Street_cz
Croden
Enesek
Arash
8 posters
Sferie :: OOC fóra :: Koš :: Ostatní :: Všeobecná diskuze
Strana 2 z 2
Strana 2 z 2 • 1, 2
Re: Cíle mé tvorby - pokračování SFERIE
No hele prave 90% to je mozna i vic , o jedine o co jde je uz uvedeni sveta do provozu tot vse. O ostatnich vecech, nove navrhy, systemy, Questy, to se da delat az bude hra hotova, a muze se otom normalne dal debatovat az tady na foru bude klid stim ze Sf uz bezi.
Puppy- Počet příspěvků : 728
Věk : 35
Den registrace : 04. 10. 08
To nejde, nemůžeš udělat velký zásah do hry bez wipu
Arash- Počet příspěvků : 144
Den registrace : 03. 10. 09
Ano ale to ze hra pobezi neznamena ze bude uz verejne pritupna, bezela by beta verze, kde by hraci s pristupem mohli hrat a zkouset
Jojo to by se dalo.
Arash- Počet příspěvků : 144
Den registrace : 03. 10. 09
Btw EQ prodělala sérii velkých zásahů... a bez wipu...
Ovšem Puppy má pravdu, přinejmenším testovací betaverze by byla dobrá. =)
Ovšem Puppy má pravdu, přinejmenším testovací betaverze by byla dobrá. =)
Gran- Počet příspěvků : 873
Den registrace : 19. 10. 08
Ale jako myslim ze by to byla beta verze stim ze ten svet uz je( lokace) cely jakstak hotovy, stim ze hraci spristupem uz by meli plnou moznost normalne se zapojit do sveta a hrat, stim ze by ooc slo porad jen o test.
a To Arash, doporucuji si precist temer vse z tohodle http://sferie.roleplaylife.net/vseobecne-napady-f3/
neni toho malo :))
neni toho malo :))
Všemi neoblíbený Nalk se hlásí ke slovu a hned trošku zareaguje na Arashe, se kterém měl spolupracovat na jednom dřívějším projektu a skoro s ním chtěl i spolupracovat na dalším projektu, jakožto "konzultant".
1) Jídlo, pití a únava musí bejt. V rozumné míře, aby postava několikrát za den dostala hlad apod. EQ míra mi příjde správná. Aktuálně hraju trochu na Thalii a musím říct, že tamější systém jídla, pití a spánku je dost hloupý. Jednou za pár reálných dní dáš postavě najíst a napít, prospíš se podle toho jak moc craftíš. Z postavy to neodvádí skoro žádné prachy (na craftu za pár dnů vyděláš dejme tomu 10K a za jídlo apod. dáš 100 zlatých). Navíc to vytváří (já to nazval) "syndrom prázdné hospody", kdy hráči jsou buď na výpravách za potvorama, nebo za craftem a není skoro možné je (kromě nějakých velkých skoroceloseverových akcí - obvykle s DM přítomností) potkat a jen tak kecat, což mi tam zatraceně chybí. Pro někoho je zábava chození dungů a craftění, ale skutečně nejvíc srandy si člověk užije při hraní postavy, prostě při takové tom IC plácání i třeba o počasí.
A jak někdo podotkl - když dáš bonusy na healy bo tak, tak se toho akorát bude zneužívat, protože prostě creepeři apod. si nadělaj prachy a budou zvládat postavu živit a když bude třeba tak si tím budou healit, aniž by utratili mega moc peněz.
další body) demokratizace atd. mě nezajímá, protože dokud nedojde na praxi, dokud nedojde k průserům anebo naopak k jevu, kdy někdo bude hrát enormě dobře, tak nemůžeš říct, že se určitě nějak zachováš.
Pak tu padlo cosi o Questech... všeobecně jsem proti pevným questům na NPC v jakékoliv formě, ALE na THalii funguje systém donášky poštovních balíků, který hráče i postavu seznamuje docela dobře se světem a dává mu jisté počáteční finance. Problém je, jak RP vysvětlíš, že kněz nebo úředník svěří svojí poštu nějakému neznámému (mnohdy) otrhanci.
EDIT: jinak teď si asi pročtu nějaké další návrhy a asi budu mlčet, abych tu nekazil pohodu ;)
1) Jídlo, pití a únava musí bejt. V rozumné míře, aby postava několikrát za den dostala hlad apod. EQ míra mi příjde správná. Aktuálně hraju trochu na Thalii a musím říct, že tamější systém jídla, pití a spánku je dost hloupý. Jednou za pár reálných dní dáš postavě najíst a napít, prospíš se podle toho jak moc craftíš. Z postavy to neodvádí skoro žádné prachy (na craftu za pár dnů vyděláš dejme tomu 10K a za jídlo apod. dáš 100 zlatých). Navíc to vytváří (já to nazval) "syndrom prázdné hospody", kdy hráči jsou buď na výpravách za potvorama, nebo za craftem a není skoro možné je (kromě nějakých velkých skoroceloseverových akcí - obvykle s DM přítomností) potkat a jen tak kecat, což mi tam zatraceně chybí. Pro někoho je zábava chození dungů a craftění, ale skutečně nejvíc srandy si člověk užije při hraní postavy, prostě při takové tom IC plácání i třeba o počasí.
A jak někdo podotkl - když dáš bonusy na healy bo tak, tak se toho akorát bude zneužívat, protože prostě creepeři apod. si nadělaj prachy a budou zvládat postavu živit a když bude třeba tak si tím budou healit, aniž by utratili mega moc peněz.
další body) demokratizace atd. mě nezajímá, protože dokud nedojde na praxi, dokud nedojde k průserům anebo naopak k jevu, kdy někdo bude hrát enormě dobře, tak nemůžeš říct, že se určitě nějak zachováš.
Pak tu padlo cosi o Questech... všeobecně jsem proti pevným questům na NPC v jakékoliv formě, ALE na THalii funguje systém donášky poštovních balíků, který hráče i postavu seznamuje docela dobře se světem a dává mu jisté počáteční finance. Problém je, jak RP vysvětlíš, že kněz nebo úředník svěří svojí poštu nějakému neznámému (mnohdy) otrhanci.
EDIT: jinak teď si asi pročtu nějaké další návrhy a asi budu mlčet, abych tu nekazil pohodu ;)
Nalk- Počet příspěvků : 218
Den registrace : 21. 02. 10
Dalsi co pise rovnou do kose? xD
Puppy napsal:Dalsi co pise rovnou do kose? xD
Proč by ne :D
Nalk- Počet příspěvků : 218
Den registrace : 21. 02. 10
To psaní do Koše je fakt zajímavý trend. =) Představte si to schválně "v reálu" - někdo něco napíše na papír, pak to zmuchlá a vyhodí to. Přijde týpek, hrábne do koše, vytáhne to, rozbalí, přečte, něco připíše a zas to zahodí do koše.
Pak tam přilítne banánová slupka... ;P
Pak tam přilítne banánová slupka... ;P
Gran- Počet příspěvků : 873
Den registrace : 19. 10. 08
xD už jsem to locknul, ale jak je vidět, Granovi to nevadí xD
Strana 2 z 2 • 1, 2
Sferie :: OOC fóra :: Koš :: Ostatní :: Všeobecná diskuze
Strana 2 z 2
Povolení tohoto fóra: