Hledat
Poslední téma
Projekt Sferi do hry nwn ukončen.
+2
George
Croden
6 posters
Sferie :: OOC fóra :: Koš :: Ostatní :: Všeobecná diskuze
Strana 1 z 1
Sferie?
Projekt Sferi do hry nwn ukončen.
Ano tak jak to říká název topiku, tak to je. Je k tomu hned několik důvodů...
NwN je stará přešlá hra. Projekt Sferie neuzavírám (plánuju, že jestli bude mít DAO multiplayer, tak to rozjedu tam), ale projekt Sferie do hry nwn jo. Už je to 7 let stará hra a nový hráči nepřícházejí.
Bohužel, je to čím dál tím horší a nový hráči do nwn rozhodně nepřícházejí, navíc jsem dost v časové tísní kvůli škole a všem ostatním věcem, tak jsem se rozhodl tak jak jsem se rozhodl. Navíc bojovat v tuhle chvíli s konkurencí je nemožné (když nemám čas, tak tým Thalie nebo Labir už s udělanou eq mě jednoduše mnohem překonají), natož ji dorovnat. Abych ji dorovnal musí být spousta lokaček a skriptů a všechno (na to už není moc času všechno dělat a už nemá člověk ani ten počáteční entuziasmus) - za to kdyby to bylo do nějaké nové hry, nemusel by se s tím člověk tolik "srát" (vše by bylo nové, většina věcí hotová od tvůrců hry). Hráči nwn jsou moc zhíčkání a chtějí toho strašně moc.
To, že zahodím všechno co jsem udělal mi nevadí - alespoň jsem se naučil ještě lépe programovat .).
To je asi tak k tomu všechno.
NwN je stará přešlá hra. Projekt Sferie neuzavírám (plánuju, že jestli bude mít DAO multiplayer, tak to rozjedu tam), ale projekt Sferie do hry nwn jo. Už je to 7 let stará hra a nový hráči nepřícházejí.
Bohužel, je to čím dál tím horší a nový hráči do nwn rozhodně nepřícházejí, navíc jsem dost v časové tísní kvůli škole a všem ostatním věcem, tak jsem se rozhodl tak jak jsem se rozhodl. Navíc bojovat v tuhle chvíli s konkurencí je nemožné (když nemám čas, tak tým Thalie nebo Labir už s udělanou eq mě jednoduše mnohem překonají), natož ji dorovnat. Abych ji dorovnal musí být spousta lokaček a skriptů a všechno (na to už není moc času všechno dělat a už nemá člověk ani ten počáteční entuziasmus) - za to kdyby to bylo do nějaké nové hry, nemusel by se s tím člověk tolik "srát" (vše by bylo nové, většina věcí hotová od tvůrců hry). Hráči nwn jsou moc zhíčkání a chtějí toho strašně moc.
To, že zahodím všechno co jsem udělal mi nevadí - alespoň jsem se naučil ještě lépe programovat .).
To je asi tak k tomu všechno.
Re: Projekt Sferi do hry nwn ukončen.
btw skončilo se při 100% připravenej potvor (npc), 100% udělanejch itemů, 95% udělanejch skriptů (netýkajících se lokaček) a víc mě teďka nenapadá.
Bylo už uděláno 48 lokaček (jen dodělat + skripty k nim) a dodělat to všechno, rozjelo by se to - cca. těch 50h čistý práce.
Bylo už uděláno 48 lokaček (jen dodělat + skripty k nim) a dodělat to všechno, rozjelo by se to - cca. těch 50h čistý práce.
Nechceš nám hodit tu nedodělanou verzi, abysme si to mohli prohlídnout? :)
George- Počet příspěvků : 409
Věk : 31
Den registrace : 15. 10. 08
Nebo nechceš nám hodit tu nedodělanou verzi abychom ji mohli dodělat?
Arash- Počet příspěvků : 144
Den registrace : 03. 10. 09
Croden napsal:Napište Eneskovy.
Tobě je Sf fakt až tak šumák? :/
Wolf- Počet příspěvků : 212
Den registrace : 24. 08. 09
Není mu šumák, jde ale o to, že si trubec smazal zdrojáky, takže to má všechno Enesek. xD
EDIT: Zkrátka je mu šumák NWN. ;)
EDIT: Zkrátka je mu šumák NWN. ;)
Gran- Počet příspěvků : 873
Den registrace : 19. 10. 08
Wolf napsal:Croden napsal:Napište Eneskovy.
Tobě je Sf fakt až tak šumák? :/
jj jak píše Gran =P. Já nemám haky jen modul. Enesek má všechno a je jedinej, kdo v tuhle chvíli Sferii dokáže rozjet.
ENESEK!
ENESEK!
ENESEK! *skanduje*
ENESEK!
ENESEK! *skanduje*
Puppy- Počet příspěvků : 728
Věk : 35
Den registrace : 04. 10. 08
Crodene a máš jen poslední verzi modulu nebo celkovou tvorbu? Všechny verze?
jen to nejnovější
Gran- Počet příspěvků : 873
Den registrace : 19. 10. 08
I tak by to mohlo stačit. Nicméně nevím jestli si Croden vedl nějakou dokumentaci. Nejspíš ne.
Bylo by dobré vědět jestli má udělané haky tak že se z nich dá cokoli odebrat nebo cokoli zase přidat.
A pak samotný modul ten je v pohodě, nicméně pokud budeme chtít pokračovat budeme potřebovat crodena jako nejméně poradce.
Bylo by dobré vědět jestli má udělané haky tak že se z nich dá cokoli odebrat nebo cokoli zase přidat.
A pak samotný modul ten je v pohodě, nicméně pokud budeme chtít pokračovat budeme potřebovat crodena jako nejméně poradce.
Sferie :: OOC fóra :: Koš :: Ostatní :: Všeobecná diskuze
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: