Hledat
Poslední téma
Nový web Sf
+8
Anatheres
Uradin
George
Street_cz
Puppy
Kapik
Enesek
Croden
12 posters
Sferie :: OOC fóra :: Koš :: Ostatní :: Všeobecná diskuze
Strana 1 z 3
Strana 1 z 3 • 1, 2, 3
Nový web Sf
Názory k novému webu. (anketa - známky jako ve škole)
Danny (16:10):
sme přešly na hypies?
Danny (16:11):
nebo na LSD?
Danny (16:15):
na stránky nwn světu se nehodí
PAO (16:11):
lol xD
PAO (16:12):
jako dobry ale mozna....ze je to az moc preplacany
tahle bych rekl ze to bude spis stranka o nejake muzice nebo greenpeace xD
Bas (16:11):
Je to zajímavý, pozitivnější
Street_CZ (15:55):
rozhodně zajímavý
ale trochu....infantilní, nemyslíš?
Street_CZ (16:00):
to je jak nějakej ten blogísek náctiletých holčiček
Yosuke (Uradin) (16:32):
ja jako člověk bych řekl že je to docela fajn ale má druhá upírská stránka křičí "MĚ JE BLBĚ!!"
Yosuke (Uradin) (16:33):
taky dodává že by blil kdyby nebyl upír
Yosuke (Uradin) (16:34):
nechci do toho moc kecat ale když ve sferii jde hrát i za zlé tak bych tam hodil něco temějšího nebo neutral
...
Další klidně připište, pokecejte o tom, vypoutejte flames, cokoli.
Danny (16:10):
sme přešly na hypies?
Danny (16:11):
nebo na LSD?
Danny (16:15):
na stránky nwn světu se nehodí
PAO (16:11):
lol xD
PAO (16:12):
jako dobry ale mozna....ze je to az moc preplacany
tahle bych rekl ze to bude spis stranka o nejake muzice nebo greenpeace xD
Bas (16:11):
Je to zajímavý, pozitivnější
rozhodně zajímavý
ale trochu....infantilní, nemyslíš?
Street_CZ (16:00):
to je jak nějakej ten blogísek náctiletých holčiček
Yosuke (Uradin) (16:32):
ja jako člověk bych řekl že je to docela fajn ale má druhá upírská stránka křičí "MĚ JE BLBĚ!!"
Yosuke (Uradin) (16:33):
taky dodává že by blil kdyby nebyl upír
Yosuke (Uradin) (16:34):
nechci do toho moc kecat ale když ve sferii jde hrát i za zlé tak bych tam hodil něco temějšího nebo neutral
...
Další klidně připište, pokecejte o tom, vypoutejte flames, cokoli.
Re: Nový web Sf
Hustě moment .... to není Blogísek pro holčičky? :shock: jejdá ... Mamí to není ono!
EDIT: mě se to celkem líbí :) ale chtělo by tam dát to čím bude Sf výjmečná :);)
EDIT: mě se to celkem líbí :) ale chtělo by tam dát to čím bude Sf výjmečná :);)
Enesek- Počet příspěvků : 309
Den registrace : 22. 10. 08
Dávám za 4....a to jen kvůli té práci co si an tom Crody musel strávit:-) Jinak se mi to nelíbí, ten vzhled je vážně jak blogísek nějaké 13tileté holčičky či vidění sjetého hipísáka. Sferie je fantasy svět, to znamená že by podle mě tak ty stránky měly vypadat(a kdyby byly lazený mírně do temna vůbec bych se nebránil:-)
Btw taky se mi nelíbí to Start here, je to jednou českej svět tak by se mělo mluvit česky ne?
Btw taky se mi nelíbí to Start here, je to jednou českej svět tak by se mělo mluvit česky ne?
Kapik- Počet příspěvků : 333
Den registrace : 06. 10. 08
Enesek napsal:
To těžko, vznikla by kniha ktera kdyby se rozlozila tak by třikrát obehnala zemi, papíru že bys pětkrát pokacel celé deštné pralesy, barvy že by samotnému Leonardu DaVinci došli, práce že by všichni černí nestačili :scratch: . Ten kdo by to všechno dokázal hodit na jednu Web stránku by asi vyřadil všechny sítě na světě.
Takže to chce něco jednoduchého, ne zas moc ale ani né těžkého. Něco co by zaroven ukazovalo uzavrenost a otevrenost sveta :) jeho síly a jeho...
Puppy- Počet příspěvků : 728
Věk : 35
Den registrace : 04. 10. 08
zapoměl si na Ukrajince! jinak dávám 3Puppy napsal: práce že by všichni černí nestačili :scratch:
O čem to mluvíte?? :suspect:
George- Počet příspěvků : 409
Věk : 31
Den registrace : 15. 10. 08
jo teď je to takové jednoduche je v tom určitá dávka tajemna a nutí to člověka zapínat fantazii :)
Uradin- Počet příspěvků : 75
Den registrace : 03. 11. 08
ja bych tomu dal tak 2 - :)
Anatheres- Počet příspěvků : 61
Věk : 113
Den registrace : 14. 11. 08
O čem to kecáte kurnit šopa u kukuřice? :shock: :lol:
sferie.wz.cz teďka dvakrát změnila vzhled. Nejdřív na takový vektorový "blogísek" a když se to nelíbilo, změnila se ještě jednou.George napsal:...
Pokud nevidíš, stačí jít na ten web a dát CTRL + R (obnovení) a nebo smazat cookies, historii (Sf) a dát CTRL + R (obnovení)
Pro zajímavost - použit tento obrázek: http://goes.gsfc.nasa.gov/pub/goes/960622.darkside.gif
Áha, už to mám.... jestli je to to, co vidím, tak je to uplný seno
EDIT: Obrys měsíce a uprostřed menu :)
EDIT: Obrys měsíce a uprostřed menu :)
a co tam proste dat jeden stech wallpaperu :) co tu croden delal. Navrhuju ten stim krizem :)
Puppy- Počet příspěvků : 728
Věk : 35
Taky bych to tak viděl.. wolf nebo kids! :D
George napsal:Taky bych to tak viděl.. wolf nebo kids! :D
jedině hřbitov!
To je fuk, hlavně ať tam nejsou šachy.Kapik napsal:George napsal:Taky bych to tak viděl.. wolf nebo kids! :D
jedině hřbitov!
Gran udělá novej web, kterej bude poskládán z různejch obrázků.
Já už sem to zkusil několikrát a nevyšlo to =P.
takže žádný hvězdičky, měsíčky a delfínci nebo srdíčka duhička a kytičky? :cheers:Croden napsal:Gran udělá novej web, kterej bude poskládán z různejch obrázků.
Street_cz napsal:takže žádný hvězdičky, měsíčky a delfínci nebo srdíčka duhička a kytičky? :cheers:Croden napsal:Gran udělá novej web, kterej bude poskládán z různejch obrázků.
možná předčasně, ale hurá! :santa: :D
YES! :twisted: :twisted: :cat: :bball:Kapik napsal:Street_cz napsal:takže žádný hvězdičky, měsíčky a delfínci nebo srdíčka duhička a kytičky? :cheers:Croden napsal:Gran udělá novej web, kterej bude poskládán z různejch obrázků.
možná předčasně, ale hurá! :santa: :D
Bylo by dobrý, kdyby byl odkaz z fora na stranky.
Paklic- Počet příspěvků : 23
Věk : 39
tohle jsem už Crodenovi navrhoval, jenže on zapoměl/neví/už nejde kde to nastavitPaklic napsal:Bylo by dobrý, kdyby byl odkaz z fora na stranky.
Web je hotovej, ale nebude zveřejněn, dokud si to Croden nebude přát.
Hotovej znamená, že jsou všechny skripty, načítání apod. funkční a hotové (i když přemýšlím ještě nad jedním dvěma upgradema ;))), ale je stále potřeba to zaplnit obsahem (zatím tam je pod každou položkou jen "Text #1", "Text #2" atd. ;P).
Používá se tam několik obrázků, které jsou si víceméně rovnocenné - ovšem díky tomu, že při vstupu na stránku se logicky musí nějaký zobrazit jako první, tak tam je nějaký "hlavní" obrázek.
Volbou tohoto obrázku si nejsem jist. Za prvé je duplicitní (nachází se ještě na jednom místě webu), za druhé tam je drak... jako může se říct, že je to z dob, kdy draci ještě chodili na piknik, ale... .)
Každopádně, máte-li zájem, můžete se trochu podílet. =)) A to právě na volbě nového obrázku. Ten musí splňovat následující kritéria:
1. Měl by vystihovat Sférii (takovou, jako ji chápete vy sami).
2. Neměl by tam být drak.
3. Musí být fantasy. (logicky)
4. Musí být na compu malovaný - to znamená, že nesmí být kreslený/malovaný v reálu a do compu jen naskenovaný/vyfocený, nesmí být na compu kreslený (technika jednoduchých linií), nesmí to být fotka ani nesmí být viditelně z fotky dělaný, nesmí být dělaný ve 3D programu, nesmí být realisticky dělaný... tj. z hlediska techniky to smí vypadat jako třeba tohle: http://fc00.deviantart.com/fs10/i/2006/106/8/7/The_City_by_kerembeyit.jpg To by bylo k technice provedení.
5. Co se týče velikosti, počítejte, že ten web má 800x600 (nebo 1024x768? Teď nevím). Nezáleží na faktické velikosti (není problém z 400x200 udělat 1024x768 apod., i když asi kvalita bude pokulhávat), jde spíš o proporce... pokud pošlete něco širokoúhlého (jako ten obrázek výše), musíte taky jasně říct, jak se to ořízne (z toho horního se vejde buď město, nebo ty cestovatelé vlevo, ale určitě ne obojí).
Posílejte odkazy sem, já na to budu koukat ;)
Hotovej znamená, že jsou všechny skripty, načítání apod. funkční a hotové (i když přemýšlím ještě nad jedním dvěma upgradema ;))), ale je stále potřeba to zaplnit obsahem (zatím tam je pod každou položkou jen "Text #1", "Text #2" atd. ;P).
Používá se tam několik obrázků, které jsou si víceméně rovnocenné - ovšem díky tomu, že při vstupu na stránku se logicky musí nějaký zobrazit jako první, tak tam je nějaký "hlavní" obrázek.
Volbou tohoto obrázku si nejsem jist. Za prvé je duplicitní (nachází se ještě na jednom místě webu), za druhé tam je drak... jako může se říct, že je to z dob, kdy draci ještě chodili na piknik, ale... .)
Každopádně, máte-li zájem, můžete se trochu podílet. =)) A to právě na volbě nového obrázku. Ten musí splňovat následující kritéria:
1. Měl by vystihovat Sférii (takovou, jako ji chápete vy sami).
2. Neměl by tam být drak.
3. Musí být fantasy. (logicky)
4. Musí být na compu malovaný - to znamená, že nesmí být kreslený/malovaný v reálu a do compu jen naskenovaný/vyfocený, nesmí být na compu kreslený (technika jednoduchých linií), nesmí to být fotka ani nesmí být viditelně z fotky dělaný, nesmí být dělaný ve 3D programu, nesmí být realisticky dělaný... tj. z hlediska techniky to smí vypadat jako třeba tohle: http://fc00.deviantart.com/fs10/i/2006/106/8/7/The_City_by_kerembeyit.jpg To by bylo k technice provedení.
5. Co se týče velikosti, počítejte, že ten web má 800x600 (nebo 1024x768? Teď nevím). Nezáleží na faktické velikosti (není problém z 400x200 udělat 1024x768 apod., i když asi kvalita bude pokulhávat), jde spíš o proporce... pokud pošlete něco širokoúhlého (jako ten obrázek výše), musíte taky jasně říct, jak se to ořízne (z toho horního se vejde buď město, nebo ty cestovatelé vlevo, ale určitě ne obojí).
Posílejte odkazy sem, já na to budu koukat ;)
Naposledy upravil Gran dne Mon Apr 20, 2009 3:59 pm, celkově upraveno 1 krát
Gran- Počet příspěvků : 873
Den registrace : 19. 10. 08
Strana 1 z 3 • 1, 2, 3
Sferie :: OOC fóra :: Koš :: Ostatní :: Všeobecná diskuze
Strana 1 z 3
Povolení tohoto fóra: