Hledat
Poslední téma
Vtipy
+6
Legition
Croden
FroziKk
Anatheres
Srubak
Wolf
10 posters
Sferie :: OOC fóra :: Témata mimo Sferii
Strana 1 z 1
Wolf- Počet příspěvků : 212
Den registrace : 24. 08. 09
Re: Vtipy
Nejvíc libovka! :PWolf napsal:https://www.youtube.com/watch?v=sMtvcGL1euI
Srubak- Počet příspěvků : 270
Věk : 30
Den registrace : 24. 11. 08
Áá ... klasika :-D doporučuju skouknout pár dílů "malé Velké Británie v USA" (Little Britain USA)Wolf napsal:https://www.youtube.com/watch?v=sMtvcGL1euI
Sice ten humor je takovy trapnejsi, ale snad se zasmejete :-P , třeba ...
https://www.youtube.com/watch?v=rgeChCrKkiE
https://www.youtube.com/watch?v=kccInPBI4zM&feature=related
https://www.youtube.com/watch?v=l4NpXR2ESnA
Anatheres- Počet příspěvků : 61
Věk : 113
Den registrace : 14. 11. 08
FroziKk- Počet příspěvků : 5
Den registrace : 27. 05. 09
FroziKk napsal:https://www.youtube.com/watch?v=21ktRNAPeTY&feature=related
Tohle není vtip, tohle je nechutné! :D
Srubak- Počet příspěvků : 270
Věk : 30
Den registrace : 24. 11. 08
Legition- Počet příspěvků : 185
Věk : 31
Den registrace : 28. 10. 10
Bug ve Windowsu 7 Ultimate (86x) zúůsobil, že se mi nechtěl spsusti žádný program (včetně exploreru a vše kolem systému) Krom černé obrazovky po přihlášení a pár hlášek že nastala chyba jsem se nikam nedostal. Asi Hodinu jsem se stím sral, pak jsem přes instalační CD nižšího systému Win7 dostál hlážku v TxT. Díky příkazu otevřít v poznámkovém bloku jsem se dostal do uživatelsky rychlého prostředí (procházet to v dosu je fakt na hodiny, dny) Tam jsem kopíroval a obnovoval manuálně zálohy (nemohl jsem dát ani bod obnovy). Systém naskočil a já konečně zjistil co se stalo za chybu. Úprava vzhledu plochy a oken špatně zapsala/ukočila systémoví soubor (Shell32.dll) díky tomu krachoval každý program. proč to tu píšu? Zdá se mi vtipné jak se Windows sám ničí, a navíc ještě mi příjde vtipnější že hnám myšlenkou "Musím to zprovoznit kvůli nwn" jsem byl celou noc vzhůru...
Ať žije windows....
Ať žije windows....
Legition- Počet příspěvků : 185
Věk : 31
Den registrace : 28. 10. 10
xD xD xDLegition napsal:Bug ve Windowsu 7 Ultimate (86x) zúůsobil, že se mi nechtěl spsusti žádný program (včetně exploreru a vše kolem systému) Krom černé obrazovky po přihlášení a pár hlášek že nastala chyba jsem se nikam nedostal. Asi Hodinu jsem se stím sral, pak jsem přes instalační CD nižšího systému Win7 dostál hlážku v TxT. Díky příkazu otevřít v poznámkovém bloku jsem se dostal do uživatelsky rychlého prostředí (procházet to v dosu je fakt na hodiny, dny) Tam jsem kopíroval a obnovoval manuálně zálohy (nemohl jsem dát ani bod obnovy). Systém naskočil a já konečně zjistil co se stalo za chybu. Úprava vzhledu plochy a oken špatně zapsala/ukočila systémoví soubor (Shell32.dll) díky tomu krachoval každý program. proč to tu píšu? Zdá se mi vtipné jak se Windows sám ničí, a navíc ještě mi příjde vtipnější že hnám myšlenkou "Musím to zprovoznit kvůli nwn" jsem byl celou noc vzhůru...
Ať žije windows....
Vaultmaster- Počet příspěvků : 12
Den registrace : 06. 01. 11
xDLegition napsal:Bug ve Windowsu 7 Ultimate (86x) zúůsobil, že se mi nechtěl spsusti žádný program (včetně exploreru a vše kolem systému) Krom černé obrazovky po přihlášení a pár hlášek že nastala chyba jsem se nikam nedostal. Asi Hodinu jsem se stím sral, pak jsem přes instalační CD nižšího systému Win7 dostál hlážku v TxT. Díky příkazu otevřít v poznámkovém bloku jsem se dostal do uživatelsky rychlého prostředí (procházet to v dosu je fakt na hodiny, dny) Tam jsem kopíroval a obnovoval manuálně zálohy (nemohl jsem dát ani bod obnovy). Systém naskočil a já konečně zjistil co se stalo za chybu. Úprava vzhledu plochy a oken špatně zapsala/ukočila systémoví soubor (Shell32.dll) díky tomu krachoval každý program. proč to tu píšu? Zdá se mi vtipné jak se Windows sám ničí, a navíc ještě mi příjde vtipnější že hnám myšlenkou "Musím to zprovoznit kvůli nwn" jsem byl celou noc vzhůru...
Ať žije windows....
Vy jste fakt všichni děsně závislí na NWN xD
Wolf napsal:xDLegition napsal:Bug ve Windowsu 7 Ultimate (86x) zúůsobil, že se mi nechtěl spsusti žádný program (včetně exploreru a vše kolem systému) Krom černé obrazovky po přihlášení a pár hlášek že nastala chyba jsem se nikam nedostal. Asi Hodinu jsem se stím sral, pak jsem přes instalační CD nižšího systému Win7 dostál hlážku v TxT. Díky příkazu otevřít v poznámkovém bloku jsem se dostal do uživatelsky rychlého prostředí (procházet to v dosu je fakt na hodiny, dny) Tam jsem kopíroval a obnovoval manuálně zálohy (nemohl jsem dát ani bod obnovy). Systém naskočil a já konečně zjistil co se stalo za chybu. Úprava vzhledu plochy a oken špatně zapsala/ukočila systémoví soubor (Shell32.dll) díky tomu krachoval každý program. proč to tu píšu? Zdá se mi vtipné jak se Windows sám ničí, a navíc ještě mi příjde vtipnější že hnám myšlenkou "Musím to zprovoznit kvůli nwn" jsem byl celou noc vzhůru...
Ať žije windows....
A ty jsi blesk.
Pipi_CZ- Počet příspěvků : 96
Den registrace : 02. 09. 09
Pipi_CZ napsal:
A ty jsi blesk.
Já si toho všímám už dlouho :D
Wolf napsal:xDLegition napsal:Bug ve Windowsu 7 Ultimate (86x) zúůsobil, že se mi nechtěl spsusti žádný program (včetně exploreru a vše kolem systému) Krom černé obrazovky po přihlášení a pár hlášek že nastala chyba jsem se nikam nedostal. Asi Hodinu jsem se stím sral, pak jsem přes instalační CD nižšího systému Win7 dostál hlážku v TxT. Díky příkazu otevřít v poznámkovém bloku jsem se dostal do uživatelsky rychlého prostředí (procházet to v dosu je fakt na hodiny, dny) Tam jsem kopíroval a obnovoval manuálně zálohy (nemohl jsem dát ani bod obnovy). Systém naskočil a já konečně zjistil co se stalo za chybu. Úprava vzhledu plochy a oken špatně zapsala/ukočila systémoví soubor (Shell32.dll) díky tomu krachoval každý program. proč to tu píšu? Zdá se mi vtipné jak se Windows sám ničí, a navíc ještě mi příjde vtipnější že hnám myšlenkou "Musím to zprovoznit kvůli nwn" jsem byl celou noc vzhůru...
Ať žije windows....
Hej netušíš jak mě kdyby zavřely někam do vězení/blázince. Tak si udělám postavičku z chleba. a počítal bych jí minutový xp. udělal bych si z dalšího chleba dungy. chodil bych dungy. Klidně bych nejed...
sircervic- Počet příspěvků : 87
Den registrace : 31. 10. 10
no tak tomu se nedivim :Dsircervic napsal:Wolf napsal:xDLegition napsal:Bug ve Windowsu 7 Ultimate (86x) zúůsobil, že se mi nechtěl spsusti žádný program (včetně exploreru a vše kolem systému) Krom černé obrazovky po přihlášení a pár hlášek že nastala chyba jsem se nikam nedostal. Asi Hodinu jsem se stím sral, pak jsem přes instalační CD nižšího systému Win7 dostál hlážku v TxT. Díky příkazu otevřít v poznámkovém bloku jsem se dostal do uživatelsky rychlého prostředí (procházet to v dosu je fakt na hodiny, dny) Tam jsem kopíroval a obnovoval manuálně zálohy (nemohl jsem dát ani bod obnovy). Systém naskočil a já konečně zjistil co se stalo za chybu. Úprava vzhledu plochy a oken špatně zapsala/ukočila systémoví soubor (Shell32.dll) díky tomu krachoval každý program. proč to tu píšu? Zdá se mi vtipné jak se Windows sám ničí, a navíc ještě mi příjde vtipnější že hnám myšlenkou "Musím to zprovoznit kvůli nwn" jsem byl celou noc vzhůru...
Ať žije windows....
Hej netušíš jak mě kdyby zavřely někam do vězení/blázince. Tak si udělám postavičku z chleba. a počítal bych jí minutový xp. udělal bych si z dalšího chleba dungy. chodil bych dungy. Klidně bych nejed...
Vaultmaster- Počet příspěvků : 12
Den registrace : 06. 01. 11
Sferie :: OOC fóra :: Témata mimo Sferii
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: