Hledat
Poslední téma
Rychlé chybky
+25
WooDoo
Vertex
hoodedskull
Lassair
Morgisek
Absinthorix
Snakeman
sircervic
PatrikNet
Danny
sandofime
Wolf
DarkPiki
Srubak
Enesek
lukasaspire
Kapik
Gran
Pipi_CZ
Anatheres
Puppy
Nalk
Legition
Dron
Croden
29 posters
Strana 7 z 11 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11
Re: Rychlé chybky
Lassair napsal:...
Opraveno, změna se projeví po restartu. Zatím poprosím o nezneužívání :-).
EDIT: Tak počkat. Má nastaveno, že nevykupuje krajíce. Opravdu ta chyba funguje? Poprosím o druhý test.
Naposledy upravil Croden dne Sat Nov 13, 2010 2:02 pm, celkově upraveno 1 krát
Morgisek napsal:um... zdá se, že perzistentní truhla v bytě není vůbec perzistentní... sbohem, zásoby... ;) může se na to někdo mrknout? /ten menší byt
Věci vrátím, kouknu na ten trezor.
Croden napsal:Morgisek napsal:um... zdá se, že perzistentní truhla v bytě není vůbec perzistentní... sbohem, zásoby... ;) může se na to někdo mrknout? /ten menší byt
Díky, to není třeba, byly to jen pečené ryby a vajíčka, chtěli jsme to otestovat, než tam dáme něco cenného. :)
Morgisek- Počet příspěvků : 65
Věk : 44
Den registrace : 21. 02. 10
Croden napsal:Lassair napsal:...
EDIT: Tak počkat. Má nastaveno, že nevykupuje krajíce. Opravdu ta chyba funguje? Poprosím o druhý test.
Když jednou ukrojím.. tak mám tři krajíce a zbytek chleba a tak dál... No a on vykoupí ten zbytek za stejnou cenu jako celý chleba.. a mě zůstanou i krajíce:)
Lassair- Počet příspěvků : 17
Den registrace : 19. 10. 10
Morgisek napsal:Croden napsal:Morgisek napsal:um... zdá se, že perzistentní truhla v bytě není vůbec perzistentní... sbohem, zásoby... ;) může se na to někdo mrknout? /ten menší byt
Díky, to není třeba, byly to jen pečené ryby a vajíčka, chtěli jsme to otestovat, než tam dáme něco cenného. :)
ono je to ještě zajímavější, majitel bytu a ten, co tam ty věci dal, je tam v truhle vidí a má, ale já ne. možná je to tak schválně?
Lassair napsal:Croden napsal:Lassair napsal:...
Když jednou ukrojím.. tak mám tři krajíce a zbytek chleba a tak dál... No a on vykoupí ten zbytek za stejnou cenu jako celý chleba.. a mě zůstanou i krajíce:)
Emm. Tak tam je chyba jinde. Správně vykupuje jen chleba. Jde o to, že když chleba nakrájíš tak ti má zmizet a máš dostat místo něj 4 krajíce (žádný zbytek chleba by ti neměl zůstat). Teď jsem to ozkoušel a vše mi jede cajkovně.
Morgisek napsal:Morgisek napsal:Croden napsal:Morgisek napsal:um... zdá se, že perzistentní truhla v bytě není vůbec perzistentní... sbohem, zásoby... ;) může se na to někdo mrknout? /ten menší byt
ono je to ještě zajímavější, majitel bytu a ten, co tam ty věci dal, je tam v truhle vidí a má, ale já ne. možná je to tak schválně?
Je to tak schválně - nebo jinak řečeno, takhle to funguje. Ono jde o to, že to funguje stejně jako banka a váže se to na uživatele, na cd-klíč.
tak to je paráda. :)
Croden napsal:Lassair napsal:Croden napsal:Lassair napsal:...
Emm. Tak tam je chyba jinde. Správně vykupuje jen chleba. Jde o to, že když chleba nakrájíš tak ti má zmizet a máš dostat místo něj 4 krajíce (žádný zbytek chleba by ti neměl zůstat). Teď jsem to ozkoušel a vše mi jede cajkovně.
Vyzkoušeno, funkční, díky:)
Lassair- Počet příspěvků : 17
Den registrace : 19. 10. 10
Mám chybu se smaženou slepicí, sníst nejde a když se jí pokusím nakrájet (podle popudu v popisku) tak to píše že tohle nejde nakrájet. Skoušel jsem všechny kuchyňské nože.
Legition- Počet příspěvků : 185
Věk : 31
Den registrace : 28. 10. 10
Legitiona napsal:Mám chybu se smaženou slepicí, sníst nejde a když se jí pokusím nakrájet (podle popudu v popisku) tak to píše že tohle nejde nakrájet. Skoušel jsem všechny kuchyňské nože.
Opraveno, díky.
Mám problém s rohoží. Když jsem použila první, bylo to na trávě, tak jsem si řekla, že to byla moje chyba a že item zmizel klasicky *pod povrch* a je tudíž v nenávratnu. Ale koupila jsem si novou a vyzkoušela ji na holé podlaze. Zase zmizela. V logu se mi vypsalo, že vypršela trvanlivost a že rohož seberu pomocí "ovládání postavy*, kde ale žádná volba s rohoží nebyla.
Nebo je na jedno použití a nemá grafický efekt na zemi?
Morgisek napsal:Mám problém s rohoží. Když jsem použila první, bylo to na trávě, tak jsem si řekla, že to byla moje chyba a že item zmizel klasicky *pod povrch* a je tudíž v nenávratnu. Ale koupila jsem si novou a vyzkoušela ji na holé podlaze. Zase zmizela. V logu se mi vypsalo, že vypršela trvanlivost a že rohož seberu pomocí "ovládání postavy*, kde ale žádná volba s rohoží nebyla.
Není samozřejmě na jedno použí a samozřejěm má grafický efekt na zemi.
Stalo se to hned na poprvé? Jedná se o item "Rohož"? (nebo rohož, velká; rohož, malá; atp.)
Croden napsal:
Stalo se to hned na poprvé? Jedná se o item "Rohož"? (nebo rohož, velká; rohož, malá; atp.)
velká rohož. tuším za 40zl stalo se to hned napoprvé, to, že mi zmizela. ale myslela jsem, že je to tou travou
Morgisek napsal:Croden napsal:
velká rohož. tuším za 40zl stalo se to hned napoprvé, to, že mi zmizela. ale myslela jsem, že je to tou travou
Otestováno a skript zkontrolován a všechno vypadá ok. Tak teda nevím =/.
Morgiš a nefunguje to jen jak na Thalii? Že zmizí z invu a je na zemi? Není pak problém třeba v místě, kdes to rozložila?
Nalk- Počet příspěvků : 218
Tady to funguje tak, že po použití itemu item zmizí a na zemi by se měl objevit příslušný objekt (stan, kobereček, etc.). V menu - ovládání postavy by se potom mělo objevit v jeho blízkosti libovolné postavě (ať ho může sebrat kdokoliv) možnost sebrání.
Zkoušela jsem to u vody, jak se rybaří na trávě. To bych brala, že povrch je tam nerovný a zatravený nějak. Ale podruhé v bytě na holé podlaze. V obou případech to prostě jen zmizelo, u toho druhého případu mi to vypsalo v logu něco v tom smyslu, že mi vypršela životnost předmětu nebo tak něco... ale rohož nikde. ani v ovládání ani v invu, ani na zemi. Někdy to třeba zase zkusím a dám vědět, je pro mě mor chodit k vetešníkovi, protože mi to pak při vycházení z tech menších lokací třeba několikrát spadne, než se Listov načte. ;) Mohl by taky mít stánek i před shopem :P hehe.
edit....
jak už jsem psala Nalkovi, asi mají být hraničáři zvyklí spát na zemi :D :D jako správní přírodní tvorové :D
edit....
jak už jsem psala Nalkovi, asi mají být hraničáři zvyklí spát na zemi :D :D jako správní přírodní tvorové :D
Naposledy upravil Morgisek dne Tue Nov 16, 2010 3:02 pm, celkově upraveno 1 krát
Když se na ruletě nepotvrdí konečná sázka, ale její znění se změní, krupiér si nechá oba obnosy, přičemž platí pouze ten druhý. První nevrátí.
Tzn..: Sázka 50 zl na řádek, která nebyla potvrzena a sázka 10zl na sudý/lichý, která byla potvrzena - postavě se odečte všech 60 zl, ale hraje se jen s 10
Tzn..: Sázka 50 zl na řádek, která nebyla potvrzena a sázka 10zl na sudý/lichý, která byla potvrzena - postavě se odečte všech 60 zl, ale hraje se jen s 10
Omlouvám se, item se jmenuje pouze ROHOŽ je za 40zl, zkoušel i Corleth, taky mu zmizela.
Absinthorix napsal:Když se na ruletě nepotvrdí konečná sázka, ale její znění se změní, krupiér si nechá oba obnosy, přičemž platí pouze ten druhý. První nevrátí.
V rozhovoru nebyla možnost odejít. To se musela násilně zrušit esc nebo tak.
Jj presne tak - postava vypadla z rozhovoru nestandartni cestou - tudiz It's not a bug - it's a feature a dale neresit..?Croden napsal:
Absinthorix napsal:Jj presne tak - postava vypadla z rozhovoru nestandartni cestou - tudiz It's not a bug - it's a feature a dale neresit..?Croden napsal:
Asi tak ;-). Krupiér si vzal cashe a když si odešel, whatever xD.
Morgisek napsal:Omlouvám se, item se jmenuje pouze ROHOŽ je za 40zl, zkoušel i Corleth, taky mu zmizela.
Už jsem našel chybu a opravil. Zlaťáky kdyžtak za ní vrátím ve hře.
Je IC 22.hodina, ale náměstí je řpčesto plný NPC jako Diblík, Kramářka atd...a když si promluvim s kramářkou, tak ěm seřve že tam nemám co dělat :D
Kapik- Počet příspěvků : 333
Den registrace : 06. 10. 08
Strana 7 z 11 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11
Povolení tohoto fóra: