Hledat
Poslední téma
Počet obyvatel
4 posters
Strana 1 z 1
Počet obyvatel
Croden napsal:Nalk napsal:ahááá takže co si hráči vydobudou a postaví, to bude... už chápu proč se tedy bude pojmenovávat celá vesnice xD nutno dodat že když zvážíme rychlost NWN času a přírustek obyvatel... tak hmm :D
Zvláštní koment. V každém případě svět budou moct hráči výrazně ovlivňovat, což naopak by mělo bejt velký +. Do začátku to tam bude takové... intimější, ale vše se časem roztoste. V každém případě, nechte se překvapit =). Pojmenovává se celá vesnice (malé městečko) aby to bylo co nejvíce propracované a nejvíc to nahrávalo na supr HCRP hru. Aspoň ten svět bude živí.
Možná to bude jen mé zmatkování, páč nemám všecky informace, ale pochopil jsem to takto:
Na začátku bude na Sférii jen jedna pořádná osada, takové mětsečko, kde budeš mít všechna pojmenovaná NPC apod. Do budoucna vzniknou případně další osady. Moje otázka je: kde vezmeš lidi, aby jsi nové osady zalidnil? Přirozenou cestou to nepůjde (9 měsíců čekáš na malého smrádka, který dalších dejme tomu 15 let roste :D ).
Chápu, že:
- můžeš z PC udělat NPC (ale kde by se pak brali furt nové PC?)
- část obyvatel může žít v táborech v lesích, horách apod., ale stále jich není dost, na pořádné zalidnění ne?
- můžou přicházet z jiných sfér, což by řešilo i první bod atd., ale třeba mě osobně to příjde takové kostrbaté. Na TH je to zakázáné a máš jasno, na EQ si furt někdo přichází a chce odejít a neví jak, jiný si příjde a až se mu zachce, tak si jen tak odejde, prostě je to guláš
- nějaké další nápady, které mě nenapadly? :)
EDIT: jo píšu tak pozdě, páč jsem tak trošku neměl čas a na Sférijské fórum pozapomínám
Nalk- Počet příspěvků : 218
Den registrace : 21. 02. 10
Re: Počet obyvatel
To, že se nějaké město zpřístupní hráčům až později, ještě neznamená, že tam to město už dávno není. Svět Cindie, ve kterém se na Sferii hraje, je normálně obydlen a fungující, to jen my budem na začátku hrát jen v jedné jeho malé části...
Gran- Počet příspěvků : 873
Den registrace : 19. 10. 08
Gran to řek dost jasně. Tady s příchodem/odchodem nových/starých postav už je to vymyšleno, takže v tomhle by problém být neměl. V každém případě, tenhle obsah ještě není zveřejněn, takže... takže tak. Ale jinak jo, na začátku je jen jedno "malé" městečko. Ale ty lokačky jsou hodně propracované a obsahujou spousta věcí takže bych se nelekal. Nevýhoda Sferie ale je, že slabším kompům se lokačky poměrně dlouho načítájí.
Proooooóóč!! :,( :,( *fňuk* to nééééé! xD
Edit: Ale tak načítání není ještě tak hrozné, jako nadmérný počet placeablů a podobné, co ti pak sekaj hru... to nepřežiju tohle.. to je konec... musím si pořídit něco výkonějšího.
Edit: Ale tak načítání není ještě tak hrozné, jako nadmérný počet placeablů a podobné, co ti pak sekaj hru... to nepřežiju tohle.. to je konec... musím si pořídit něco výkonějšího.
Wolf- Počet příspěvků : 212
Den registrace : 24. 08. 09
Nechce někdo přispět?
A btw ještě další otázka tedy... na upřesnění. Ty další města vesnice.. taky budou mít NPC pojemnovaný? Všechny?
A btw ještě další otázka tedy... na upřesnění. Ty další města vesnice.. taky budou mít NPC pojemnovaný? Všechny?
Wolf- Počet příspěvků : 212
Den registrace : 24. 08. 09
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: